Benvinguts al nostre bloc

dimarts, 4 de desembre del 2007

MUSICA/ concert de LOS SUAVES (3)

Impressionant!!
Aquesta és la millor paraula que he trobat per descriure el que que vàrem poder viure dissabte passat.


Primer manifestació pel centre de la ciutat i a la nit concert de LOS
SUAVES, qui pot demanar més?

Desprès de la caminata de la mani i tot esperant l'hora per poder entrar a la sala havíem de recuperar forces com fos. Ens va sorprendre gratament un bar en el que cada taula tenia la seva pròpia aixeta de cervesa, us imagineu? obrir, servir i veure.......però clar......despres pagar, clar.
També hi havia unes pantalles a on publicaven el consum de cervesa de cada taula i les conyes i bromes va ésser constants, ens va semblar curiós.


Desprès de prendre unes quantes birres i sopar un entrepà, la Raquel, l'Alex el Sebas i jo mateix vem poder assistir a uns dels millors concerts de LOS SUAVES que recordem.

Potser va influir el fet de que feia molt temps que no els veiem en directe i també el fet de saber que potser era una de les ultimes oportunitats de veure'ls en viu però us asseguro que ens ho vem passar de conya. El concert va ésser més aviat curtet però ple de ritme i potència.

Yosi, en plena forma, tot i la seva edat (que encara no tenim clara), va cantar la immensa majoria de les cançons (impressionant) i va donar tot el espectacle que d'ell s'espera.

Alberto, el guitarrista, segueix tenint unes de les mans més ràpides i amb més talent del panorama rock del país.
La resta del grup també va estar molt bé.
Per moments, escoltant en directe vells temes("Dolores se llamaba Lola, siempre igual, palabras para Julia", etcètera), vàrem poder tornar a sentir aquelles sensacions de fa uns quants anys.

Vull dedicar aquest petit resum a tots aquells que no veu poder assistir al concert i que sabem que us hauria agradat molt venir, a la Glòria, la Vane, el Gerardo i molt especialment a la Mari (en Sebas va estar patint tot el concert perquè no vas poder venir).....espero que alguna cosa arribes de la cançó en directe via mòbil.



Res més, esperem equivocar-nos i que realment no sigui l'ultim cop que LOS SUAVES venen en directe per aquí a prop, si no, sempre ens quedarà la seva musica i el seu carisma.

Apa!!!

dilluns, 3 de desembre del 2007

ACTUALITAT/ manifestació "1-D" Barcelona

Nosaltres també vàrem assistir.


Va ésser espectacular, a les 18h quan en Sebas i jo vàrem arribar a plaça Catalunya la cua de la manifestació encara no es movia.

El ambient era impressionant, i és cert, les proclames independentistes van superar en molt a les reclamacions per els problemes de rodalies.


Hi havia gent de totes les edats, petits, joves i grans, famílies senceres, grups organitzats, partits polítics i associacions de tot tipus.

A mida que la manifestació avançava lentament, la gent cridava encoratjada per algun altaveu, aquí teniu les frases més escoltades:
"in!, inde!, independència!! "in!, inde!, independència!! espanya ens
roba.....i molt!! Som una nació i diem prou! Tenim el dret de decidir sobre les nostres infraestructures!
Quan la marxa passava per davant d'algun edifici oficial que tingues la bandera espanyola penjada a la façana la gent
cridava: "Aquesta bandera!....no es la meva!, "Aquesta bandera!....no es la meva!

Jo calculo que vem trigar aproximadament una hora en fer el recorregut fins arribar al final de la marxa, allà hi havia un petit escenari des de on responsables de la organització van llegir un manifest i vem poder veure al actor Toni Albà i al cantant Gerard Quintana.



Tot molt maco, marxa pacifica, reivindicativa, i amb una important corrent
independentista i és que la gent...... està molt cansada i enfadada.
És una llàstima que després, a la hora de la veritat, aquesta massiva unitat
nacional del poble no sigui possible, per moltes raons, veure-la
representada en les nostres institucions, al nostre govern.

Per tots aquells que no veu poder assistir, aquí trobareu un petit i modest resum fotogràfic de la marxa:
mani 1-D barcelona