Benvinguts al nostre bloc

dilluns, 8 de març del 2010

MÚSICA/ NARCO in concert!!!!

Puc començar aquesta entrada amb totes les onomatopeies i expressions de sorpresa que us pugueu imaginar....fliiiiipa!!! uuuuuaaaaaaa!!! impressionant!!! brutal! increïble!! i segur que em quedo curt a l'hora de voler valorar el concert que vam tenir el gran plaer de poder viure el passat dissabte dia 6 a la La Salamandra de l'Hospitalet.

Tot va començar, val a dir-ho, amb una gran decepció.
Va ser divendres, ens havien desplaçat a Barcelona amb la intenció d'assistir al concert que Soziedad Alkoholika donava a la Sala Apolo però al arribar...... s'havien esgotat les entrades, gran error no haver comprat les entrades anticipades...coses que passen.
Doncs va ser allà desprès de rebre la mala notícia a on vam veure un cartell anunciant el concert de Narco per el dia següent a l'Hospitalet, la sort tornava a estar del nostre costat!!

Narco (aquí la seva web) presentava el seu nou disc: "alita de mosca"......


...encara no hem tingut el plaer d'escoltar-lo amb tranquilitat i paciència però per el que vam poder comprovar dissabte....canya, critica, atacs premeditats, i so Narco total, una petita mostra:



Amb la por al cos per la experiència del dia anterior (ens vam quedar sense poder veure als Soziedad Alkoholika!!en concert!) no ens la vam jugar, vam comprar les entrades anticipades i tot va anar rodat.
Vam arribar molt d'hora a l'Hospitalet, millor! així la nit és complerta...sopar, cafè, copa i concert!!!!


Desprès de la mala experiència del sopar (futbol a la televisió + cambrer nerviós + el pa dur dels entrepans) vam anar directes a la sala per mirar de no perdre'ns res de la jornada.

El grup convidat ja estava al escenari, un duo de rap, bé, sempre he dit que tenen molt mèrit les cançons de rap per la seva complexitat en les lletres, normalment amb molt contingut i que només recordar-les ja deu ser tot un repte però no m'agrada el rap, bé puntualitzem, no m'agrada el rap sol, sense grup, només veus parlant amb la mateixa (o molt semblant) base musical de fons, a mi (i això és una opinió molt personal) m'agrada el rap al estil Narco, com a part fonamental del estil musical d'un grup, un altre exemple podria ser Biohazard, per exemple.

Quan passava aproximadament un quart d'hora de les 23h va començar la descàrrega Narco, van enllaçar sense parar 3 o 4 temes del nou disc, la gent, especialment nosaltres, no els coneixíem encara però la potencia i la força amb la que van sortir al escenari va deixar amb la boca oberta a més d'un.
La veritat és que els concerts a la salamandra són especials, la sala no és massa gran i tot plegat fa que el so sigui més contundent i que la relació entre públic i grup sigui més estreta, més directa.
Quan van començar a sonar les cançons més conegudes la gent començava a saltar i a cantar com boijos (ho dic per experiència pròpia).

Narco és la barreja perfecta, contundència sonora amb un baix (Amnésico) al servei del ritme monstruós d'una bateria incansable (Manipulador), una guitarra (Diablero Diaz) a la alçada, sols i floritures poques però so tapat i agressiu, els efectes especials de la música del discjòquei (Abogado del diablo) que introdueix magistralment el seus detalls a cada cançó, i la energia i la potència dels cantants (Vikingo M.D. i Distorsion Morales) que, cada un en el seu registre, no paren en tot el concert de donar-li vida al escenari i força a les cançons, tot això i més fan d’aquest grup un dels millors del moment.


1 hora i 45 minuts aproximadament van estar els Narco al escenari descarregant amb violència les seves cançons, un temps que a molts ens va semblar poc però que, desprès del viscut, va ser suficient i sobretot va ser.....complert!

Doncs res, ara el que toca fer és escoltar amb atenció el nou disc, llegir les seves lletres, les seves queixes, endinsar-nos en els detalls i esperar tenir sort un altre cop per tornar-los a veure en directe.

Agraïm, com sempre, a tota la penya que va venir al concert amb nosaltres, als "cunyaos"! i al Sebas.....una festa més viscuda, una més per recordar!!
I també us animem a tots a comprar-vos l'últim disc dels sevillans Narco, segur que us agradarà.

Apa!!!

diumenge, 7 de març del 2010

ACTUALITAT/ els que volen seguir assassinant animals

Tornem a tenir de total actualitat el tema de les curses de braus:

Compareixences al Parlament a favor i en contra de la ILP proabolició de les curses de braus

Però compte! tot i ser un debat al parlament català hi ha la intenció des de fora de Catalunya de transformar la veritable raó per la qual s'ha portat aquesta ILP al parlament, la del maltracte animal.

Els que estan a favor de la "festa" intenten fer veure que tot plegat és una qüestió identitària, una qüestió d'odi a Espanya i a tot lo espanyol.
Ho fan perquè són sabedors que potser és la única forma de que la ILP no surti victoriosa del Parlament i la abolició sigui tot un èxit.

La dreta espanyola explota el debat català sobre els toros

El govern valencià declararà les curses de braus 'Bé d'Interès Cultural'

Doncs no!! ha de quedar clar que la única raó de voler eliminar aquesta barbàrie de la nostra societat és la de estalviar-li als animals més patiment innecessari per realitzar un espectacle penós i deplorable que només segueixen 4 al nostre país, simplement.

Res d'anti-espanyolisme i res de voler destrossar tradicions espanyoles, si volen matar toros que ho facin a casa seva, siguin espanyols catalans o francesos….

El suport francès rearma els taurins davant els abolicionistes

A ningú amb sentit comú se li acudiria voler eliminar de la nostre societat, per exemple, el flamenc, les sevillanes, les jotes, o qualsevol altre forma de cultura espanyola, a Catalunya sempre hem sigut molt respectuosos amb la resta de cultures d'igual manera que volem que ho siguin amb la nostra però, si qualsevol d'aquestes formes culturals comporta, com és el cas, maltracte, dolor i assassinat, no les volem! siguin espanyoles, xineses o catalanes hem d’insistir, aquí del que parlem és de deixar de maltractar animals.

La nostre opinió a quedat clara i no és nova eh!, ja sabeu…..

nosaltres diem……PROU!

Apa!

Males notícies, 09.03.2010:

El PSC votarà contra la ILP antitaurina i imposarà la disciplina de vot als seus diputats

I això és un partit d'esquerres catalanista amb capacitat per no dependre de madrid? coses com aquesta, encara faran bo un pacte amb CiU i imposible un nou govern d'esquerres, com a mínim Esquerra no ho hauria de permetre, crec jo.
Ara la única salvació al patiment d'aquests animals recau en el que voti CiU.
Així......NO ANEM BÉ!!!

Apa!