Benvinguts al nostre bloc

dimecres, 1 d’abril del 2009

SENTMENAT/ portes obertes CEIP Can Sorts

Diumenge passat vam poder gaudir d'una nova jornada de portes obertes del CEIP Can Sorts de Sentmenat…aquí la seva web.


En aquesta edició sota el nom de "LA FESTA" l'equip de mestres del CEIP Can Sorts "han cregut convenient que enguany és un bon moment per portar a terme una sèrie d'activitats perquè els nostres alumnes coneguin, estimin, i gaudeixin de la nostre cultura i les nostres tradicions: cançons, danses, festes tradicionals, rondalles, llegendes, menjars típics, etcètera."

Així doncs els pares vam poder visitar tota l'escola (aules dels alumnes, biblioteca, aules d'anglès, gimnàs, aula de psicomotricitat, audiovisuals, aula d'acollida, i més) i els treballs que tots els nostres fills han realitzat, una jornada complerta.



La climatologia no va acompanyar i va fer un dia tirant a "tristot".
Amb tot, vam poder gaudir força amb la mini rua plena de capgrossos fets per els alumnes i els gegants i grallers de Sentmenat que vam realitzar al pati de l'escola.



Vam poder veure ballar a la colla de ball de plaça de Sentmenat, els castellers de Caldes de Montbui van aixecar alguns petits castells, vam poder sentir el soroll dels bastons en el ball de la colla de bastoners de Caldes i la Caterina i la Laia (gegants de Sentmenat) tampoc van faltar a la festa.



Nosaltres valorem molt positivament aquesta iniciativa, apart de poder veure de prop les instal•lacions a on els nostres fills passen gran part del dia, els treballs que realitzen i poder parlar amb les professores i mares i pares d'altres alumnes, ens sembla molt encertada la proposta de començar a donar a conèixer als més petits, a través de les festes tradicionals, la nostre cultura.


Volem donar la enhorabona als organitzadors (CEIP Can Sorts) també als col•laboradors (AMPA CEIP Can Sorts, Ajuntament de Sentmenat, Cuinats CECOC) i a tots els voluntaris i colles participants.
Estem segurs que, amb iniciatives com aquesta, i la feina que fem els pares des de casa, els nostres fills creixeran coneixent, estimant i gaudint força de les nostres festes tradicionals i part de la nostre cultura.

Bona feina!!

Aquí teniu totes les fotos que vam poder fer:
portes obertes CEIP Can Sorts 2009


I ”diaridesentmenat.com” també s'ha fet ressò de la festa.

Apa!!