Benvinguts al nostre bloc

dissabte, 31 d’octubre del 2009

SENTMENAT/ una catàstrofe imprevisible

El passat dijous va ser un mal dia per nosaltres i en especial per a mi.
Un incendi va deixar inutilitzada per complert la nau que Scharlab (la meva empresa) fa pocs dies va estrenar per la fabricació de medis deshidratats.



Tots els mitjans de comunicació digitals del poble van publicar la notícia:

diaridesentmenat.com:"L'empresa Scharlab pateix un incendi”

sentmenat.com: "Incendi al Polígon Industrial de Can Clapers"

Com podem veure a les fotos el edifici ha quedat totalment afectat per el foc que es va propagar ràpidament per tota la nau sense que res poguessin fer els companys que allà treballaven.

A la espera del que diguin els experts, bombers i perits al respecte del futur de la nau, la empresa ha reaccionat ràpid i ja està buscant diferents formules per poder, el més aviat possible, tornar a fabricar i entregar els nostres productes de microbiología.



Al fil d'això hem de dir, perquè és important, que aquest incident no ha afectat de cap manera a la resta de departaments ni productes que la nostre empresa ofereix, com són: reactius químics, cromatografia i instrumentació, seguretat, higiene, medi ambient i material de laboratori.

Primer a través d'un comunicat i més tard en una reunió que gerència va mantenir amb tots els treballadors, la empresa ha deixat clara la seva voluntat i determinació en voler adreçar la situació el més aviat possible, no serà fàcil.
En l'actual moment de crisis generalitzada, que, poc o molt afecta a tots no podem negar que aquest incident no és el millor que ens podia passar i potser l'únic positiu de tot plegat és poder felicitar-nos del fet que cap persona hagi pres mal.


Ara de poc serveix lamentar-se.
Hem d'analitzar a fons el que ha passat per aprendre dels errors, aixecar-nos entre tots de la caiguda i començar a caminar en buscar de la recuperació.

Animem als companys de microbiologia, col.laborem en tot el que puguem i segur que entre tots sortirem reforçats d'aquesta situació.

Apa!!