Benvinguts al nostre bloc

dimarts, 7 de desembre del 2010

ACTUALITAT/ controladors....descontrolats!

Doncs si, ja tenim un nou (que no és tant nou) sarau a sobre de la taula:

Una vaga encoberta de controladors aeris bloqueja l'espai aeri en ple pont de la Puríssima


.....al que no li falta de res, la suposada vulneració dels drets laborals d'un gremi, l'emprenyamenta de molts usuaris atrapats als aeroports, i per rematar, la actuació d'un govern ineficaç militaritzant un sector (mai vist abans!) segurament per culpa de la seva pròpia ineficàcia en trobar solucions anteriors i millors.

Jo sóc contrari a totes les vagues que comportin perjudicis a tercers, aquelles que normalment fan els sectors que treballen en punts estratègics i que, quan s'aturen, perjudiquen a un gran volum de persones i la pressió en defensa dels seus drets és més forta.

No estic en contra de que hom defensi els seus drets, faltaria més!, però entenc que s’han de trobar altres formes de defensa que no impliquin el perjudici a innocents a la seva causa.

Dit això és evident que no estic d'acord amb la actuació dels controladors aeris que, a més, sembla que han escollit el dia que més mal podia fer la seva reivindicació.
Però també penso que molt, molt cremat ha d'estar aquest gremi (per molt privilegiat que sigui) per exposar-se a les greus conseqüències que aquesta acció els hi pot ocasionar.

I per rematar, com deia al principi, la solució pressa per el govern......militaritzar els aeroports…..increible!
No estic en disposició de dir si hi havia una altre sortida a la crisi generada divendres passat però del que si que estic segur és d'assegurar que aquesta mesura (l'estat d'alerta) fa molta, molta por.

Això de la utilització de l'exercit com a solució d'un problema que s'hauria d'haver solucionat democràticament, no us fa por? no és un pas enrere en la feina feta des de la dictadura del Paquito fins ara? a mi em sembla que si.

I llavors? qui té la culpa? doncs a mitges....de lo que va passar divendres...els controladors.
De que la situació hagi arribat fins a lo que va passar divendres......el govern.
Els perjudicats? com sempre, ni uns, ni altres.

Osti! en quina mena de democràcia vivim?

Apa!