Benvinguts al nostre bloc

dimecres, 6 de febrer del 2008

SENTMENAT/ la força del poble.


El passat diumenge vàrem sortir al carrer de nou, (enllaça la notícia)
aquesta vegada per protestar per la sensació d'inseguretat que patim quan passegem pels carrers del nostre poble.

No va ésser una super concentració com tampoc va ésser una gran convocatòria la que vàrem fer, la immensa majoria del poble desconeixia la trobada i clar...... no van assistir, no passa res, és un primer pas.

El problema és prou important com per continuar treballant en busca de les millores que el poble necessita per disminuir, i si és possible el.liminar, aquesta sensació.



Als problemes de seguretat en les carreteres que donen accés al poble i la manifesta perillositat que representa per els vianants, un dels carrers més transitats del poble com és el passeig d'Anselm Clavé també hem d'afegir la impossibilitat i
perillositat de recórrer molts dels carrers del poble si has d'arrossegar el cotxet d'un bebè per exemple o si vas en cadira de rodes,

Les aceres massa estretes i els cotxes mal aparcats fan que un passeig pel poble o el recorregut diari per portar els nens al cole esdevinguin en trajectes altament perillosos.

Hem de fer coses ja!! no podem permetre'ns cap desgràcia més, estem parlant de tots nosaltres, els nostres fills, els nostres germans, veïns, amics..... tots.



És cert que el problema no és nou però no és menys cert que cada dia que passa el problema és una mica més gran.
A la espera de les famoses variants que s'han de construir a les afores del poble i que tots esperem ajudin a descongestionar el transit que pateix el centre del poble, hem de realitzar canvis en tots aquells carrers que siguin perillosos, fer un anàlisi exhaustiu de cada un d'ells i valorar les possibles millores que es poden realitzar.

Estic convençut que el nostre ajuntament, com no pot ésser d'una altre manera, és el primer preocupat per aquest problema i el màxim interessat en la seva sol.lució.
En aquest sentit doncs, el que ha de fer el nostre consultori és escoltar al poble i liderar i realitzar totes aquestes modificacions i millores que portin la seguretat al nostre poble i a la nostre gent.
També ha de denunciar totes aquelles millores que no pugui realitzar per qüestions competencials amb la generalitat de Catalunya.

Si res d'això avança, si no hi ha una voluntat política de millora, si el
poble no es escoltat i recolzat en les seves demandes, el poble ha de sortir massiva i pacíficament al carrer, aquests carrers que tants perills comporten, a fer-se escoltar



He dit i que bé m'he quedat tu!

Apa!!