Benvinguts al nostre bloc

dimecres, 24 de març del 2010

SENTMENAT/ C.E.I.P. Can Sorts, portes obertes 2010

Ep! bones!
Diumenge passat vam tenir el plaer de poder gaudir d'una altre jornada de portes obertes del C.E.I.P. Can Sorts de Sentmenat.

Can Sorts es converteix en museu per un dia/sentmenat.com

Si voleu consultar la del 2009, ho podeu fer aquí:

portes ofertes 2009

En aquesta ocasió la festa girava al voltant de l'art en moltes de les seves expressions.


D'aquesta manera vam poder veure un bon recull de tots els treballs que fan els nens a classe i constatar que, apart de de treballar força, són uns artistes de cap a peus.





Vam aprofitar la visita per fer un cop d'ull a les futures classes dels nens per el curs vinent (2010 - 2011), P5 per el Jan i P3 per la Mar en el seu primer any al "cole de nens grans" i per fer una volta per tot el recinte, sala de música, gimnàs, patis, etcètera.




A la festa no va faltar de res, portes obertes, molta gent, treballs per tot arreu, activitats varies organitzades per l'A.M.P.A i pel Taller d’art de Sentmenat i el plat fort de la jornada....el mural que el Werens va pintar a la façana de la masia del cole....





Simplement.....espectacular!!!
Ens va sorprendre molt gratament que vingués ell a la festa i més encara que li encarreguessin fer un mural a la pared, les coses estan canviant per sort! i els resultat no deixa lloc a dubtes, podrà agradar més o menys però que un graffiti ben fet és una obra d’art…..crec que queda fora de tota discussió.

Si voleu més informació sobre aquest artista , enllaceu aquí el seu web.
Nosaltres ja parlàvem en una entrada anterior en el nostre bloc i aquí també teniu més informació:
werens - matilda



Gràcies a tots els responsables de la jornada (Escola Can Sorts, A.M.P.A. C.E.I.P. Can Sorts, Ajuntament, Alimentart i als voluntaris) i a tot i totes els/ les artistes que i van participar, va estar molt bé.
I per acabar, ens quedem amb aquest escrit de l'equip de mestres de la Escola:

"Les activitats treballades estan pensades per a que els alumnes coneguin, estimin i gaudeixin de l'art en qualsevol de les seves manifestacions.
Hem intentat que els infants vegin l'art com un procés comunicatiu ja que les interpretacions i creacions suposen un treball en equip i contribueixin a la seva socialització."

Gràcies.

Apa!!

diumenge, 21 de març del 2010

ACTUALITAT/ xerrada Palestina

Ep!!! la nostre bona amiga, la Gloria, ens ha enviat aquesta interessant informació sobre una xerrada - debat sobre Palestina i ens ha demanat que fem difusió de la mateixa.

Nosaltres, sempre que podem, posem el nostre bloc (una molt petita i humil finestra d'informació diversa a Internet) al servei de totes aquelles notícies que poden ser interessants per alguna persona, si gràcies això, algú pot beneficiar-se.....perfecte, ens encanta aquella frase que diu...."“Es detestable esa avaricia espiritual que tienen los que, sabiendo algo, no procuran la transmisión de esos conocimientos” (MIGUEL DE UNAMUNO).

Aquí teniu tota la informació:

Dimarts proper, aprofitant la seva estada a l'estat espanyol (per on està fent una amplia gira), donarà una conferència a La Verneda (Centre Cívic, C/ Selva de Mar nº 215) el dirigent de l'esquerra palestina de Gaza (FPLP, Front Popular d'Alliberament de Palestina) i membre del Consell Nacional Palestí, Naser Al Kafarna.


El passat dia 17 ja va fer-se un important acte, amb el mateix conferenciant, a la Universitat d'Alacant, convocat pel MRG (Moviment de Resistència Global). El dilluns 22 l'acte serà a València. Hi ha actes per tot l'estat, que van començar a la ciutat de Màlaga el passat dia 15 de març, i acaben a Madrid el 30, passant, a més dels ja citats, per Granada, Logroño, Asturias (es farà el 25 de marzo, a las 19 horas, en el Club de Prensa de la Nueva España en Oviedo), Torrelavega, Valladolid i Toledo.

Tindrem ocasió de ser informats en directe de la realitat avui a Palestina, de les negociacions i del paper dels governs dels paísos influents al Món, inclosa la UE, ara presidida pel govern de l'estat espanyol.

Al concloure la seva intervenció hi haurà un ampli debat en el que tots podrem intervenir-hi.

Demostrem la nostra solidaritat amb Palestina assitint, amb els amics, a aquesta important activitat que es desenvoluparà a Barcelona.

Us hi esperem!

Demanem també que feu la màxima difusió (per internet, telèfon , etc) d'aquesta important convocatòria.

A kaosenlared.net també han fet propaganda.

Nosaltres per desgràcia no podem anar-hi però us demanem un favor.... si algú llegeix això al nostre bloc i pot anar a la xerrada, envieu-nos un resum de la mateixa i el publicarem aquí per tots aquells que estiguin interessats.

Que vagi bé!!

Apa!!