Benvinguts al nostre bloc

dijous, 3 d’abril del 2008

SENTMENAT/ els joves i la política!!!

El nostre poble necessita que la implicació política dels joves sigui més gran, i dic "implicació política" perquè si ens fixem bé els joves del nostre poble han estat en el passat i ho estan ara, presents, ja sigui col.laborant o bé organitzant, en moltes de les iniciatives i propostes populars que es mouen pel poble.

Si ens fixem amb el personal que componen els partits polítics del poble veurem, amb tristesa, que el número de persones amb una edat entre 18 i 30 anys és escandalosament baix.

Per aconseguir aquest objectiu nosaltres (els no som tant joves) que estem, d'alguna manera implicats en política, els hem d'ajudar.
Com? no serà fàcil, això
segur.
Els partits han de iniciar processos, oferir iniciatives dirigides a despertar els interessos del jovent i sobretot, i molt important, han de delegar responsabilitats als joves dels seus partits per què siguin ells els responsables d'organitzar, dirigir i realitzar, seguint els seus criteris, aquestes propostes.
També és molt importat que, cada vegada més, els partits assignin als joves llocs importants dintre de l'organigrama amb les seves responsabilitats però també amb les seves parcel·les de poder de decisió i direcció.
Hem de ser valents i cedir responsabilitats i també protagonisme.

Però per arribar a tot això també necessitem joves que vulguin mullar-se, que vulguin fer un pas més.
Han de saber explotar les grans i diferents possibilitats (econòmiques, culturals, de publicitat, estructurals, etcètera) que disposa qualsevol partit polític, per posar en marxa propostes joves, noves, seves per ells i per tothom.
És el potencial més important que tenim, son el present i sobretot son el futur i per aquesta raó han de ésser valents, decidir quin partit és amb el que més afinitats tenen i fer una aposta clara i decidida per formar-ne part, col.laborar, treballar, agafar responsabilitats i avançar, amb decisió, cap un futur millor construït per tots però sobretot....per ells.

Qui s'apunta?

Apa!!

EL PALLASSO DEL DIA/ Jorge Lorenzo


Lorenzo: "No voy a polemizar con alguien que no sea deportista"
Aquest és el titular de les últimes declaracions d'aquest personatge, si voleu consultar la notícia sencera, entreu aquí.

No sembla, amb aquestes declaracions, que la seva intenció sigui precisament, no polemitzar, segurament tot el contrari.

Parlem, per si algú no coneix el "mundillo", de la polèmica relació que mantenen dos pilots de motociclisme (moto gp) en Dani Pedrosa i en Jorge Lorenzo.

La meva opinió, gens imparcial però tampoc fanàtica, ni molt menys, és que aquest nen (en Jorge Lorenzo) és una mica prepotent i vacil.lon, no?
Sempre que he escoltat el que diu o llegit el que escriu em dona la impressió que tot està calculat, que sempre intenta no cagar-la però que al final, sempre se li veu el "plumero" i sense poder fer res, acaba cagant-la.

"Si Pedrosa gana en Jerez lo felicitaré eso me enseñaron mis padres" que també ho ha dit Jorge Lorenzo aquí tampoc semblen paraules de pau, oi? i desprès de la carrera, amb totes les cameres davant i conscient del que fa, li planta la mà al davant esperant que l'altre li agafi, doncs no, que es foti, per “listo”, ara ja puc dir a tothom que jo ho he intentat sol.lucionar però que és ell que no vol......mentida!!!

En canvi les declaracions den Dani Pedrosa sobre la polèmica són més clares i menys corrosives: . "Bueno, es que yo no tengo problema, cero problema. Somos rivales y ya está. Él prefiere hablar o exagerar, pero yo no. Tú corres para un sitio, yo para otro y ya está. Es que me da igual lo que se diga después" i ja està, si senyor, si voleu llegir la entrevista complerta entreu aquí

Bé, declaracions segur que hi ha per tots els gustos igual que opinions, gent que està a favor den Dani i gent que està a favor den Jorge.
El que si que és veritat i indiscutible és que són dos grans pilots de motos, segurament els millors del moment.
Per nosaltres, això si, amb permís del millor del món en Valentino Rossi, Dani és el millor i sense conèixer a cap dels dos creiem que millor persona també...però...només és la nostre opinió.

i la vostra?


Apa!