Benvinguts al nostre bloc

divendres, 28 de març del 2008

ACTUALITAT/ polèmica absurda


Hem pogut llegir en alguns diaris que ha començat, el que nosaltres trobem, una absurda polèmica en quant al programa d'humor de TV3, Polònia. Us recomano entrar al seu web, riureu!


Resulta que hi ha algunes persones, entre ells polítics, que creuen que la imatge que es dona d'ells des de el programa els perjudica i inclús que el seguiment del programa, que té grans audiències, pot haver influït en el resultat final de les passades eleccions generals.


Estem boixos o que?
Nosaltres no estem d'acord, pensem que és un fantàstic programa d'humor que utilitza a la perfecció allò que és notícia, la actualitat política per ridiculitzar els nostres i altres polítics.
És cert que El Polònia deixa en ridícul a bona part de la classe política catalana. Els polítics són vistos com mediocres, oportunistes, aprofitats i uns ximples però no creiem que hi hagi un guió establert de a qui ridiculitzen més o a qui menys, ni
tampoc que segueixin pautes marcades per tercers.

En quan a la influència que pugui tenir o deixar de tenir el programa en el vot d'algunes persones ho trobo patètic i infantil, és el mateix que dir que en Rodolfo Chikilicuatre influirà definitivament en la qualitat musical espanyola, oi que no?
Hem de posar cada cosa en el seu lloc corresponent, els polítics a fer política, els programes d'humor a fer riure i valorar cada cosa en el seu context.
A la hora de votar la gent (la majoria) té perfectament clar a qui ha de votar i no es deixa influenciar per res, també és cert que hi ha gent que vota influenciat per mil i una històries, El Polònia pot ésser una d'elles, i que?

Alguns busquen excuses externes al seus problemes per no reconèixer la seva incompetència interna.

Apa!!

dijous, 27 de març del 2008

ACTUALITAT/ noves famílies? noves societats?

El titular diu així.
"Un 'marit' nord-americà llueix un embaràs de cinc mesos", si voleu consultar la notícia entreu aquí
.

Si consulteu la notícia veureu que aquest home i la seva parella han tingut molts problemes des de la seva decisió de ser pares sent ell, l'home, qui quedés embarassat.

No negarem el que és evident, la historia no és normal, potser és la primera vegada que passa i fins i tot és normal que la gent mostri la seva sorpresa però està justificada la incomprensió? el rebuig? la marginació?



Jo crec que no, ni molt menys.


Crec que la nostre societat, cada vegada més, està experimentant canvis als que poc a poc ens hauríem d'anar acostumant tots.
Les famílies ja fa temps que, en molts casos, han deixat de ésser la família tipus coneguda per tots, el pare, la mare, el nen i la nena.
La realitat ara és ben diferent i ara podem veure famílies amb dues mares, o dos pares, dones que tenen els seus fills sense una parella estable, etcètera.

La qüestió de fons és el respecte al demés i punt, perquè, qui o que ha de ésser el responsable de dir que és el que és normal i el que no ho és?
Allò que per una persona és normal, per moltes altres pot ésser estrany o anormal i que?

En aquest cas en particular si aquest home, que abans va ésser dona, ara, sentint-se i volent ser home, vol i pot quedar-se embarassat....quin problema tenim al respecte? A més, no és un dels desitjos, fins ara impossible, de molts homes, el poder quedar embarassats? doncs ara ja estem més a prop.....

Que en penseu?

Apa!!