Benvinguts al nostre bloc

dilluns, 25 d’abril del 2011

Perquè votar Esquerra Sentmenat

(nota important!! aquest escrit serà publicat a la pròxima edició del "Torre Roja" especial eleccions municipals que trobareu pròximament a les vostres busties)

Aprofitaré aquesta formidable oportunitat de poder dirigir-me als veïns i veïnes de Sentmenat per exposar, de la millor forma possible, les raons per les que crec que ens haurien de fer costat i votar Esquerra Sentmenat en les pròximes eleccions municipals.

I no entraré a analitzar els aspectes més tècnics o polítics del nostre programa electoral, els quals els trobareu magníficament resumits en aquesta publicació i extensament detallats a la nostre web, no, vull aprofitar aquesta oportunitat per intentar apropar, amb tota humilitat i sinceritat, els valors més personals de la nostra candidatura, del nostre equip de treball.

I així és com ens agrada veure'ns, com un equip de treball, un grup de persones, amics, veïns i veïnes de Sentmenat que destinem unes quantes hores del nostre temps lliure en intentar, en la mida que ens és possible, millorar el nostre poble.

I és important que així ens vegi tothom, tant senzill i a la vegada tant complicat, aprofitem experiències personals, formacions professionals i recursos propis únicament i exclusivament en benefici del poble, del nostre poble.

Estem orgullosos de defensar les sigles d'Esquerra, molts som militants o simpatitzants del partit però també tenim la sort de comptar amb col•laboradors sense cap relació amb el partit, la nostra prioritat és Sentmenat i la resta és secundari.

Som dels pocs que defensem i treballem en polítiques i propostes en defensa de la nostra identitat, la nostra llengua i la nostra cultura i els únics, amb representació consistorial, que defensa la independència de Catalunya també des de Sentmenat.

Sempre he pensat que la gent hauria d'aprofitar-se dels molts recursos que els partits disposen en benefici del poble que estimen, això és el que intentem fer a Esquerra Sentmenat i això és que esperem que la gent valori.

Ja ho veieu.....esforç, amistat, treball en equip, col•laboració, generositat, i sobre tot respecte i amor profund per el poble en el que vivim és que que podeu trobar en la nostra candidatura, si us sentiu identificats amb alguna de les coses que us he explicat, no ho dubteu, feu-nos costat i voteu Esquerra Sentmenat perquè som l'alternativa real.

En tot cas, no us quedeu a casa, el dia 22 aneu a votar, preneu la paraula, preneu partit, col•laboreu, gaudiu.

Gràcies.