Benvinguts al nostre bloc

dijous, 27 de desembre del 2007

EL PALLASSO DEL DIA / Alfonso Ussia


...i de la setmana, i del mes i fins i tot de tot l'any.
Aquí tenim un exemple de la última perla que ha deixat anar "l'angelet":
del barça-madrid:
"Set punts d'avantatge malgrat el mosaic i la "República Catalana del Barça". Any nou, vida nova. Tururut!"

Bé, hi ha vegades que quan un llegeix coses com aquesta pensa que el personatge en qüestió pot haver-se equivocat, una relliscada li pot passar a qualsevol. Aquest no és el cas. En aquest cas la relliscada i la equivocació va ésser el dia que van parir al personatge.

Alfonso Ussía en l'actualitat, combina el seu treball de columnista en el diari "La Razón" i el semanari "Tiempo" amb la direcció del programa radiofònic d'humor "La Jaralera" en la cadena "COPE"

Que podem pensar d'un paio que ha dit: "Soy irreductiblemente facha"?
Doncs això, que és un fatxa de cap a peus. Pertany al grup de fanàtics de ideologia d'extrema dreta, com per exemple Federico Jiménez Losantos, que aprofiten la seva posició laboral per escampar la seva merda de nacionalisme espanyol sempre que poden, sense estalviar-se insults i menyspreu a tots aquells que no pensen com ells.

Fent referència a la llibertat d'expressió, que nosaltres des d'aquest bloc tant defensem, hem de respectar tot allò que el personatge en qüestió pugui dir, per molt que no ho compartim però també, i fent us d'aquesta mateixa llibertat, som lliures de pensar que és un pallasso i un desgraciat, llegiu, llegiu.....

Més coses que ha dit el nostre "amic":
-sobre el govern espanyol:
"no cómo Zapatero, sometido al chantaje de una reducidísima parte de votantes como son los de ERC».
"ha pactado con un partido minoritario y abiertamente antiespañol, que además se caracteriza por su capacidad de coacción y chantaje". "Manda en España un partido que desea desgajar España"
“España es una nación de pusilánimes gobernada por cobardes”.

-Sobre els papers de Salamanca:
"Estamos seguros que de haber obtenido en las accidentadas y anímicamente manipuladas elecciones generales la mayoría absoluta del PSOE, hoy no estaríamos aquí exigiendo la rectificación del Gobierno en su intención de expoliar, mutilar y destrozar el Archivo"
"Si se ha pactado con los chantajistas en Cataluña y se han iniciado conversaciones con los terroristas en las provincias vascas, ¿qué puede significar la unidad de un archivo para un Gobierno débil y clamorosamente inculto?"

-Sobre Pedro Almodovar:
"Almodovar solo debería abrir la boca para chupar rabos"


-Sobre Xirinacs:
"Xirinacs era tonto", "Un tonto megalómano con pretensiones", "Xirinacs padecía el síndrome del tonto con balcones la calle" i que "Xirinacs, en mi opinión, fue un tonto en la vida". També el titlla de "profeta bíblico en clase business", "todo lo hacía para que luciera su vanidad", "en el futuro nadie sabrá a qué se dedicó y qué hizo", "acuarela del fracaso y la necedad" i que "los pelmazos también encuentran su sitio en el Misterio".

-Sobre Catalunya:
"Catalunya gozaba de todas las ventajas económicas que le brindaba el franquismo"

-Sobre grups de musica bascos:
"Insisto. En la mugre social, sin hacer renuncia de su condición de hijos de puta, hay otros grados de hijoputez que superan al de los idiotas que cantan y componen esas birrias intolerables. Y vuelvo al primer paso. Esos alcaldes que contratan o permiten, esos concejales que pagan y ovacionan, esos ciudadanos que acuden, bailan, tararean y ríen. Esos son los hijos de la gran puta en su grado de máxima excelencia. Todos esos."

En aquest cas vull fer referència a que tant el grup S.A. com SU TA GAR, van ésser Absols del delicte de enaltiment del terrorisme per "La Sala Primera de lo Penal de la Audiencia Nacional", aquí trobareu tota la informació: enllaça amb pàgina web oficial de S.A.
I un últim comentari sobre les paraules de Alfonso Ussía en les que diu fills de puta a molta gent.
Dir això que ha dit, deu ser més o menys el mateix que dir que l'únic fill de la gran puta és ell i tots els que llegeixen el que escriu i també tots aquells que l'escolten quan parla, no?
I sento molt haver-me posat a la alçada d'una merda tant gran com ell.

Apa!!

dimarts, 25 de desembre del 2007

MUSICA/ ....més cançons de GASH (3)


Bé, ja hi tornem a ser aquí.
Amb més cançons del grup i amb material nou que ens ha enviat la nostre bona amiga Vanessa, a la que aprofito, de nou i sense ànim de fer-me pesat, per tornar a donar-li les gràcies.


Abans de tot dir que estem, jo en particular estic, abromat, sorprès i a la vegada content i encantat amb la acollida que té aquesta secció (MUSICA/ ....més cançons de GASH) entre la gent que sovint entra al nostre bloc.
A més..... trobar, gràcies al bloc, a gent que ens escoltava i ens seguia quan tocàvem........és quelcom inesperat i genial.

Avui la secció va de versions.
Demanem disculpes prèvies als grups versionats, i a tothom en general, com ja hem dit moltes vegades les cançons no es que s'escoltin d'allò més bé.


Primer tenim una versió de un dels grups més grans....LA POLLA RECORDS, cancó carne x la picadora i a la veu tenim la col.laboració del nostre gran amic Javi Palomino de Polinyà, ese Javi, ese Javi, eh! eh!

i l'altre és una versió del gran MANOLO KABEZABOLO.... cançó véndemelo En tots dos casos podem dir que van ser grans influencies punks a la nostre musica i ídols musicals de tots nosaltres en aquells temps.


I dels cartells que em dieu? sorpresos oi? quins records!!! 500 pessetes la entrada!! son concerts del 98 i del 99, fa quasi 10 anys!!! A St. Feliu, a Caldes, aquí a Sentmenat i a Sabadell compartint cartell amb Agua Bedita......impresionant, oi?

Apa!!