Benvinguts al nostre bloc

dimecres, 8 de setembre del 2010

ACTUALITAT POLÍTICA/ …unes eleccions importants

En una de les coses que puc estar d'acord amb tot el que va dir ahir el president Montilla en la seva declaració institucional per donar a conèixer la data de les pròximes eleccions al parlament català per el pròxim 28 de novembre, és que segurament seran unes de les més importants, per no dir la més important, dels últims anys.

L'anunci del 28-N obre la cursa electoral a Catalunya

Desprès d'un estiu bastant mogut respecte els moviments dels partits independentistes en busca d'una més que complicada unitat prèvia a les eleccions, sembla clar , a falta d'una sorpresa d'última hora, que aquests partits aniran per separat a les urnes.

A mi em sembla bé, no hi veig cap problema. Cada formació ha posat les seves cartes al damunt de la taula i la unitat no ha estat possible, no passa res.
El que és important per mi és l'augment de partits independentistes que es presenten , diferents formes de fer un camí que, amb una mica de sort ens portara a tots al mateix lloc.....la independència.

I dic que no hi veig cap problema perquè sembla clar que no quedarà cap persona amb ideologia independentista sense trobar la seva opció per anar a les urnes.
En tindrem 3 de candidatures clarament independentistes, Esquerra, Reagrupament i Solidaritat, llàstima que la Cup no sigui la quarta.

Jo ho tinc molt clar, com tothom sap sóc militant d'Esquerra des de fa més de 8 anys i per mi continua sent la millor opció, per moltes raons, per lo que va fer per el nostre país en el passat, quan ser independentista no era tant fàcil com ara, per tot el que ha fet (o l’han deixat fer) quan ha tingut una mica de poder i per tot el que podrà fer en un futur liderant , al costat de la resta de forces independentistes, el camí cap a la independència.

Això si, no veig la resta de forces independentistes com a contrincants o enemigues de cap manera, tot el que sigui possibilitats de sumar vots independentistes benvingut sigui.
Que cada un faci el mateix camí a la seva manera, no ens molestem entre nosaltres, col·laborem tant com sigui possible i desprès de les eleccions, quan cada un estigui al seu lloc, llavors si, siguem capaços d'unir-nos i de treballar junts per els nostre objectiu, que no deixa de ser el mateix.

Crec jo.

Com ho veieu?