Benvinguts al nostre bloc

dijous, 18 de març del 2010

SENTMENAT/ aniversari de la biblioteca!!!


Encara que s'ha fet molt poca propaganda i s'ha anunciat poc (o com a mínim nosaltres no hem trobat gaire publicitat) la nostra biblioteca….Biblioteca Frederic Alfonso i Orfila de Sentmenat està d'aniversari, 10 anys ja, que no és poc.

Per nosaltres ha estat un descobriment recent i és gràcies als nens que anem sovint a buscar contes o pel•lícules i setmanalment assistim per escoltar expectants els contes que expliquen a “l'hora del conte” de cada dimarts.

La veritat és que han aconseguit tenir un racó a la biblioteca especialment reservat als més petits ple de màgia i adaptat totalment a les seves necessitats.
Allà poden des de fer deures (els més grandets) a dibuixar, pintar o llegir contes els més petits.

L'hora de conte dels dimarts és una cita imprescindible i altament recomanable a tothom que tingui nens petits.




El seu racó de la biblioteca està perfectament decorat amb dibuixos que han fet els nens i fotos dels països a on ha viatjat la "fada Orfila", la fada viatgera amiga de tots els nens de “l’hora del conte” i que envia setmanalment una postal amb una foto del país que està visitant.



Els nens gaudeixen molt escoltant atentament els contes i les històries de la fada, desprès pinten un dibuix relacionat i el deixen dintre de la caixa màgica amb la finalitat de que la fada pugui veure'ls.
No falta res! al mateix racó hi ha una espai reservat tant per els nens com per els pares, un espai obert a la participació de tothom per fer recomanacions, donar consells, penjar articles d'interès......etcètera.



El que ja hem dit! si teniu nens i no heu anat mai, no us ho perdeu, informeu-vos i aneu a la pròxima edició de "l'hora del conte" a la biblioteca, segur que us agradarà!!!

Dimarts passat vam anar als actes programats per celebrar el 10è aniversari i la veritat és que ens ho vam passar molt bé.

A la tarda amb la nena vam anar a pintar el pastís d'aniversari...




I al vespre vam poder gaudir i riure força amb la conferència den Roger de Gràcia... el blog de Roger de Gràcia:




Va ser el convidat de gala per la celebració del 10è aniversari i va venir a fer una conferència en la que va parlar del seu llibre:
'Caçadors de paraules' (Ara llibres) de Roger de Gràcia

Al igual que el llibre, la conferència també va ser força divertida, apassionant i entretinguda en la que va fer un breu repàs d'algunes curiositats i secrets del programa de TV3.

Doncs res més, moltes felicitats a la biblioteca i que faci molts i molts més!!!

Apa!!