Benvinguts al nostre bloc

dijous, 29 de maig del 2008

ESPORTS/ Catalunya- argentina (2a part)


Una passada, així és com vaig viure jo la experiència del partit Catalunya - Argentina del passat dissabte dia 24.

Per moltes raons.
Era la primera vegada que portava al meu fill al camp nou, tot un símbol en molts sentits, de la ciutat i del país.
Perquè vàrem anar a un partit de la nostre selecció, per donar-hi suport i per defensar, de totes totes, les seleccions esportives catalanes.
Per haver col.laborat activament, amb altres companys de partit (ERC Sentmenat), en la organització d’una sortida amb autobús per anar a veure el partit, , tota una experiència amb un resultat del tot satisfactori.
Per poder compartir aquesta jornada amb gent del poble, amics i coneguts.
Crec que no em deixo cap.

Esportivament parlant el partit va estar prou entretingut, encara que al final vàrem perdre, Catalunya va jugar prou bé tenint en compte les importants absències que teníem entre els 22 jugadors convocats.

Si parlem del suport a la grada, compte!! les dades poden enterbolir qualsevol anàlisi.
Molta gent? Si, aprox 43500 espectadors crec recordar que van dir, però compte, és possible que aprox un 20 o 25% fossin o defensessin els colors d'Argentina, no ens enganyem.

Si això és així, podem dir que el suport a la nostre selecció va ésser el desitjat? doncs no.
Motius? suposo que molts, entre ells:
-Els preus de les entrades. Jo crec que en actes com aquest, a on el més important és la defensa de la oficialitat de les seleccions esportives catalanes, els preus haurien de ésser molt més baixos i donar possibilitat a tothom a participar de la festa i intentar així, omplir de gom a gom el camp nou.
-La mobilització de la gent. Hi ha molta gent que s'omple la boca en defensar valors nacionals del nostre país però que desprès, a la hora de la veritat, no col.laboren activament en la defensa d'aquests valors ni en aquest, ni en cap altre acte.
Evidentment la gent és molt lliure de fer el que li vingui en gana, com no, oi? però seria important que tots nosaltres, aquells que defensem aquests valors, ajudem i col.laborem, tant com puguem, en la promoció, difusió i participació en aquest actes, l’objectiu és prou important, crec jo.

En fi, encantat de haver pogut assistir, encantat d'haver-ho pogut fer amb el Jan i els amics, encantat de poder posar el meu petit granet de sorra en la defensa de les seleccions esportives catalanes, encantat estic.

També vull donar les gràcies a ERC de Sentmenat per la seva iniciativa popular, tant de bo els altres partits municipals també organitzessin actes semblants.

Tot seguit podeu gaudir d'algunes fotos de la sortida:
Catalunya - Argentina

Un petit vídeo (escolteu els segadors de fons):


I aquí trobareu un article del diari de Sentmenat i també un vídeo:

Apa!!

ACTUALITAT/ ja tenim aigua.


Doncs si, el titular diu:
"Barcelona ja té prou aigua per un any"
És molt probable que en els pròxims dies s'aixequi el decret de sequera i ja no faci falta construir la canonada del transvasament de l'Ebre.

En fi, no trobeu que tot plegat ha sigut una mica un sarau malament plantejat?
És cert que la situació fa uns mesos era desesperada però, amb tot, les coses es podien haver fer millor.
Ara si, ara no cal, és un transvasament, no ho és......va home va!!!

La bona notícia és que ha plogut i ara ja tornem a tenir aigua.

Però compte!!! com dèiem en la entrada: ”ACTUALITAT/…….ja plou!!” de fa uns dies: "no s'hauria de permetre tanta tonteria, temes importants que haurien de ésser tractats amb més rigor, sense confrontacions estúpides i mirant, sobretot, pel bé comú.


El tema és prou important com perquè tothom col.laborem en la seva sol.lució, tots hem de fer un us racional de l'aigua i intentar estalviar tanta com puguem i les administracions i institucions (els que manen) han de ésser capaços d'arribar a, entre tots, trobar sol.lucions definitives."

Esperem, de tot cor, que ara que el problema no és tant greu, entre tots el puguem sol.lucionar d'una vegada i per sempre.

Apa!!