Benvinguts al nostre bloc

divendres, 2 d’octubre del 2009

MÚSICA/ concert S.A. a Terrassa!!La crònica.

Divendres 25 de setembre de 2009, per fi ha arribat el dia.
20.45h agafo el cotxe, passo pel caixer i enfilo cap a casa den Sebas.
Pujo al seu pis, la porta està oberta ell espera a dintre, està acabant de pentinant-se, vestir-se, etcètera, lo típic..... (jur, jur)

Passem a buscar a l'Alex i sortim cap a Terrassa.

Hem triomfat!!! en poc més de 30 minuts hem arribat i aparcat relativament a prop de la sala, anem a sopar.

No coneixem molt la zona però trobem una bar que es diu "Reco del Xapata" (crec)....fantàstic!! un xapata de botifarra del país, una cerveseta, cafè i som-hi!! que ara si que estem preparats.

Entrem a la sala aprox a les 22.45h (S.A. comença a les 23h), no està ple, que estrany, oi? pregunto en la barra i em diuen que encara no han tocat ni els teloners......ara si que ho entenc!! perfecte, veurem el show complert.

Poc abans de les 23h comença a tocar el grup teloner, la música està molt bé però la greu veu del cantant i no conèixer les cançons fan que la majoria de gent passi una mica d'ells, això de tocar de teloners de S.A. és el que té……que tothom vol que marxis quan més aviat millor.

No para de entrar gent i més gent, així que avança el concert dels teloners la sala va quedant petita per moments i arriba un moment que és impossible moure's del lloc a on estas.
Nosaltres hem tingut sort estem al costat de la barra i com a mínim no passarem sed.

Abans de començar el concert i una vegada ja està preparat el escenari fan el sorteig de una guitarra signada per el grup, s'ha de ser afortunat!!

No ens ha tocat, quina merda! bé és igual, que marxi el tio de la guitarra i que comenci l'espectacle ja!!!

Els Soziedad Alkoholika comencen a saco, com sempre, contundents, sense miraments.
És impossible està parat, has de saltar al ritme de la música.
Nosaltres estem aproximadament a uns 20 metres del escenari, més endavant era impossible arribar.....impossible per nosaltres que ja tenim una edat! (a on han quedat aquells concerts en els que ens barallàvem amb els de seguretat intentant pujar als escenaris per saltar sobre la multitud?) jur, jur, jur cada cosa al seu temps.

Tant és estar a mig metre que a 20 o 30 metres de l'escenari, s'escolta tot molt bé, tota la sala està saltant i ballant les cançons que enllacen una rere una altre a una velocitat de vèrtex.
Ufff!! calor, suor, "roce", molt "roce", cervesa (ep!!jo llimonada que he de conduir!!), ens ho estem passant de conya.

El repertori va passant sense pauses quasi, sonen algunes cançons noves però sobretot de les més velles i no van faltar les més conegudes és clar, en definitiva, el concert quasi perfecte.

Dic quasi perfecte perquè, desprès de poc més de hora i mitja de descàrrega metalera dels S.A., ens hem quedat amb ganes de més però....tot té un final, oi? en una altre ocasió serà.

Sortim al carrer, cansats, suats, bruts (hi havia un capullo que va llençar més cervesa de la que va beure, pringat!) però contents, molt contents.

Tant contents i cansats que no tenim ganes de voltar més i com que no hem begut….. cap al cotxe i cap a casa a dormir.

Fi.

Atenció!! Esteu atents perquè sembla que els de la Faktoria s'han proposat portar la música que ens agrada a Terrassa.
Mireu:

2on DIA DE LA BÈSTIA: BERRI TXARRAK + THE HOLLYBUTTONS 23/10/2009
3er DIA DE LA BÈSTIA : KOMA 20/11/2009 (aquest no fallo, segur!)

I molt més!!!!entreu aquí:
Factoría d’Arts

Ja era hora!!! una sala que programa bona música (de la que ens agrada a nosaltres) i a prop de casa, que més volem? aprofitem-ho!!!! llarga vida a la Faktoria!!

Apa!!