Benvinguts al nostre bloc

dijous, 20 de desembre del 2007

ACTUALITAT/....vivim en un estat d'excepció encobert"

Així no anem bé.
Aquest és el titular:
SALT JUDICIAL CONTRA ETA, i aquest el enllaç a la notícia:
(enllaça amb diari AVUI)


Jo no estic d'acord.
Una cosa és perseguir els violents que cometen atemptats i l'altre perseguir
una idea, per molt que no t'agradi.
Se suposa que en democràcia es pot defensar qualsevol opció, o no?
Tornen els presoners polítics, torna la repressió.


Les presons haurien de estar plenes de militants d'organitzacions d'extrema
dreta i també de periodistes que alimenten i promocionen l'odi i la violència contra altres persones per qüestió de raça o nacionalitat.

El PSOE practica polítiques més pròpies de la dreta més rància i repressora dels pitjors moments de tota la historia d'aquesta merda de país que és espanya.


Estic decebut.
Tenia grans esperances en que el PSOE fos capaç de, com a mínim, estabilitzar el conflicte, construir ponts de comunicació amb l'altre part i mirar de sol.lucionar el problema d'una forma pacifica i democràtica.
Però no, he sigut un ingenu.
Al cap i a la fi el PSOE és més o menys el mateix que el PP, el mateix gos però amb diferent collar.
Crec que la proximitat de les eleccions, i els vots espanyolistes que hi ha en joc, marquen la agenda preelectoral dels partits espanyols amb actuacions com les d'aquesta sentència.

Aquestes sentencies donen sentit a la lluita de l'esquerra abertzale i fan radicalitzar, amb raó, el missatge i la actitud de gran part de la societat basca.

Un trist Apa!!

dimecres, 19 de desembre del 2007

PER RIURE, JUR, JUR, JUR/ espanta xafarders

Clar que si home!!! hem de saber riure una mica de tots i de tot, amb respecte i molt sentit del humor.
La meva cunyada Raquel em va passar aquesta broma per mail i té la seva gràcia.
Jo l'he modificat una mica i aquí la teniu:

Com acollonar al passatger xafarder que està assegut al costat teu en el avió, bus, vaixell o en el tren:

1. Treu el teu ordinador portàtil de la bossa.
2. Obre'l molt a poc a poc.
3. Engega-ho.
4. Assegura't que el xafarder del costat està mirant la pantalla.
5. Desprès arrenca i entra al nostre bloc.
6. Tanca els ulls i aixeca el cap cap al cel....
7. Respira profundament... i fes clic aquí:
Espanta xafarders


8. mira la cara del teu veí....si encara està.....clar!!!

Apa!!
Gràcies Raquel!

dilluns, 17 de desembre del 2007

SENTMENAT/ fira de Santa Llúcia, la part NO tant bona.

……desgraciadament tenim, al nostre parè, un punt negatiu a ressaltar de la fira.
El ajuntament va cometre un error al barrejar un acte polític, com és una inauguració d'un local d'un partit polític (sigui qui sigui el partit), amb una fira del poble, amb comerciants del poble i per la gent del poble, per molt Artur Mas qui sigui el que ha de venir a Sentmenat.


És normal pensar que per a tots els militants i simpatitzants de CIU del poble pot ésser motiu de festa gran la visita del seu secretari general, fins i tot per a tots als que ens agrada la política pot arribar a ser-ho, però el ajuntament, que governa per tot el poble, independentment dels colors polítics, ha de saber que a la fira hi havia molta gent i comerciants als que no els importa, inclús que els pot incomodar, la visita del mandatari convergent.
Hagués estat més encertat limitar la visita den Mas a actes directament relacionats amb el partit que la organitza......crec jo.

En lo estrictament polític i fent referència a les declaracions que va fer Mas a Sentmenat (enllaça amb sentmenat.com)

......em reservo la meva opinió del que ha de fer o deixar de fer el PSC avalant Chacón com a candidata...ells sabran...
El que veig molt clar és que el senyor Mas critica a ERC quan el que hauria de fer és callar.
Al meu entendre ERC, el seu dia, va decidir governar el nostre país amb uns partits d'esquerres i cedir la presidència al senyor Montilla abans de pactar un govern amb CiU,segons el meu parè, per la impossibilitat d'apropar les polítiques de dretes dels convergents a les seves i per la incomoditat de cedir la presidència a un home (Artur Mas) més preocupat pel simple fet de ser president que pel futur del país.
Com pot tenir la barra, el dirigent d'un partit que quan els ha calgut han pactat amb el partit que més mal ha fet, i fa en la actualitat, a Catalunya (el PP), dir que ERC és incoherent......increible, oi?

La meva opinió personal és que ERC governa amb els partits que més s'apropen a la seva forma de veure la política en general (PSC I EUiA) i sense oblidar els seus objectius sobiranistes en defensa d'un país lliure, no tremola a la hora de criticar allò que no li sembla bé, com per exemple tenir "diputats invisibles a Madrid, que no compten per a res i no defensen res per a Catalunya".

Com ja he dit alguna altre vegada, Artur Mas i CiU i també ERC i tots els partits nacionalistas i independentistes del país, farien bé en buscar formules que apropessin el seus electorats en busca d'un front comú, en comptes de fer retrets electoralistes. Serà la única formula que ens pugui portar a somiar amb un govern nacionalista i independentista que defensi, de totes totes, els interessos de Catalunya i dels catalans amb la mirada fixada en la independència del país. o en sabeu una altre?

Apa!!

SENTMENAT/ fira de Santa Llúcia, la part bona.



Suposo que li han dit fira de Santa Llúcia per les dates que vivim perquè més bé era una fira de comerciants, no?. Jo vaig veure poques parades, per no dir cap, de "figuretes", d'arbres, de pessebres i coses típiques del nadal. Millor, sempre hi ha més coses interessants en una fira de comerciants que no pas en una de Santa Llúcia, al menys per mi....cada un....
M'agraden aquestes fires, les botiges del poble exposen les seves "paradetes" plenes dels seus productes i anar a treure el cap significa trobar-te amb amics i coneguts. A més si tenim la presencia dels gegants del poble i actuacions de pallassos i del tió de Nadal, la canalla també ho passa d'allò més bé.

Menció especial per els pallassos musics que van amenitzar el espectacle del tió, ens van agradar molt i fins i tot nosaltres, els grans, arrancàvem a ballar i saltar.
En fi, llarga vida a les fires de comerciants del poble a on poder potenciar, per un costat, els petits comerços de poble i per altre, la relació i participació dels ciutadans.

Apa!!