Benvinguts al nostre bloc

dilluns, 17 de desembre del 2007

SENTMENAT/ fira de Santa Llúcia, la part bona.



Suposo que li han dit fira de Santa Llúcia per les dates que vivim perquè més bé era una fira de comerciants, no?. Jo vaig veure poques parades, per no dir cap, de "figuretes", d'arbres, de pessebres i coses típiques del nadal. Millor, sempre hi ha més coses interessants en una fira de comerciants que no pas en una de Santa Llúcia, al menys per mi....cada un....
M'agraden aquestes fires, les botiges del poble exposen les seves "paradetes" plenes dels seus productes i anar a treure el cap significa trobar-te amb amics i coneguts. A més si tenim la presencia dels gegants del poble i actuacions de pallassos i del tió de Nadal, la canalla també ho passa d'allò més bé.

Menció especial per els pallassos musics que van amenitzar el espectacle del tió, ens van agradar molt i fins i tot nosaltres, els grans, arrancàvem a ballar i saltar.
En fi, llarga vida a les fires de comerciants del poble a on poder potenciar, per un costat, els petits comerços de poble i per altre, la relació i participació dels ciutadans.

Apa!!