Benvinguts al nostre bloc

dijous, 13 de desembre del 2007

ART/ exposició Werens i Matilda

Si teniu un plis heu de passar.......


Com ja sabeu tots aquells que ens coneixeu o que seguiu aquest bloc nosaltres ens declarem obertament seguidors, autèntics fans dels treballs den Werens.
Avui hem tingut la sort de poder anar a la inauguració i poder parlar una estona amb la "Matilda" i veure els seus quadres....
Ens han encantat.
Una explosió de colors i petits detalls barrejada, en algunes pintures, amb la expressió particular de les cares de les protagonistes.
Al igual que amb els treballs den Werens, "Matilda" també ens transmet personalitat pròpia a través del seu art.
Com diu a la seva pròpia presentació en aquesta exposició tant l'artista novell com el veterà en el món de l'art local i forani s'adapten amb molta força a la contemporaneiat dels nostres dies.
Desprès no digueu que no us hem avisat!!!!

Aquesta és la seva presentació:
Expo Werens i Matilda a ImpaktesVisuals
Del 13 de desembre del 2007 al 9 de gener del 2008
Ens plau convidar-vos a la inauguració el proper dijous 13 de desembre, de 19 a 23h

Després de tres anys compartint el seu art amb artistes de tot el pais a la seva particular galeria, els propis pomotors d’aquest pojecte artístic, Werens i Matilda, es donen la mà per unir les seves obres en una mateixa exposició sota el nom “vine a treure el cap”, convidant així a tots els assidus i als que no ho són tant a entrar en aquest espai artístic i a participar en el dia de la inauguració.
El proper dijous 13 de desembre, juntament amb la inauguració de la seva expo, celebraran els 2 anys d’obertura de la botiga de material professional d’art urbà, l’altre projecte que conforma ImpaktesVisuals, amb l’actuació del Dj Gabilo i amb la perfomance de l’artista Hono.


Werens, artista plàstic amb més de 20 anys creant i invertint en cultura visual, i Matilda, artista gràfica que treballa des de fa 5 anys dins d’aquest món cultural, presentaran la seva obra en un cara a cara en la propia galeria, per tal de mostrar a tots aquells que segueixen la seva obra els punts en comú i els oposats dels dos pintors. Mostraran que tant artista novell com veterà en el món de l’art local i forani s’adapten amb molta força a la contemporaneiat dels nostres dies.

Vine a treure el cap i a ficar el nas allà on et demanen, ja que pot ser una bona oportunitat de contemplar en una mateixa sala l’obra de dos artistas que ens mostren com la seva mirada es pot complementar amb la de l’altre.


Ens veiem!!

ImpaktesVisuals
St. Francesc, 15 · 08202 · Sabadell (Barcelona) Spain · T. 93 726 24 99
info@impaktesvisuals.com · www.impaktesvisuals.com

Horari: de dimecres a dissabte de 11 a 13’30h i de 17 a 20’30h
Dilluns i dimarts tancat

Apa!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei, felicitats pel vostre blog...i merci!
Matilda & Werens

família Lloreda - Piñol ha dit...

EEiiiii gràcies per entrar al bloc i col.laborar, aquí sereu sempre benvinguts.
Gràcies a vosaltres.