Benvinguts al nostre bloc

dijous, 6 de març del 2008

SENTMENAT/ més val tard que mai, no?

Per fi, ja tenim propaganda electoral d'ERC per les pròximes eleccions generals penjada per el poble.
No és que hagem empaperat el poble, però com a mínim volem que la gent sàpiga que estem vius, segurament no tenim recursos d'altres partits del poble, però fem el que podem.



Dins de la campanya "per això volem la independència" hem desplegat algunes pancartes amb els missatges de la gent independentista que demana la independència del nostre país, persones de tots tipus i condició, com ha de ésser.



Bé, per una banda hi ha present aquella sensació de creure que aquestes no són les eleccions del nostre país i per això no trobem l'entusiasme dels millors moments però per una altre, i sent conseqüents amb la realitat, ens hem de conscienciar de la importància de treure uns bons resultats que ens assegurin una amplia representació en el parlament espanyol i sobretot que els nostres vots ajudin a evitar la majoria absoluta ni del PSOE i molt menys del PP.




El objectiu de la independència està, per desgracia, encara molt lluny, però els que estem convençuts i creiem que això és el millor per aquest país seguim, tant com podem, treballant i lluitant per:
......UN PAÍS DE 1a, per això volem la independència.




A Sentmenat........també.

Apa!!!

dilluns, 3 de març del 2008

ESPORTS/ gràcies Pau!!!

Sovint trobem molts temes dels que voldríem parlar aquí en el nostre bloc i que no ho fem per falta de temps.
Aquest és un d'aquest temes.



Felicitar en Pau Gasol, felicitar-lo i donar-li les gràcies.

El volem felicitar per la seva espectacular carrera esportiva, des de els seus inicis com a jove promesa del basquet europeu fins el més recent present ja convertit en una super mega figura del basquet en la millor lliga de basquet del mon, la NBA


.

Sembla mentida com aquell noi jove i prim dels seus inicis ha arribat a convertir-se en el millor jugador de basquet europeu i en uns dels millors del món sencer.

Fins ara les seves espectaculars actuacions només li havien reportat guanys personals en la NBA, no així en la selecció espanyola en la que va ésser peça clau en la consecució del mundial de basquet.



Però tot això ha canviat, i molt, últimament.
El recent fitxatge den Pau per un dels millors equips de tota la història de la NBA, "los ANGELES LAKERS" és un pas de gegant, un més, de gran qualitat per la seva carrera professional i converteix al equip de Califòrnia en favorits al anell de campions de la present temporada.


La parella Pau Gasol i Kobe Bryant
funciona a la perfecció i sembla que és possible que hagi arribat el moment en que un jugador català guanyi el millor premi que hi ha en el basquet mundial, el anell de campió de la NBA.

Finalment volem donar-li també les gràcies a en Pau per portar el nom de Barcelona i de Catalunya a la NBA i a la actualitat esportiva i no esportiva mundial i li desitgem els millors dels èxits, segur que tard o d'hora arribarà el títol, ell ho mereix més que ningú.

Apa!!