Benvinguts al nostre bloc

dilluns, 23 de novembre del 2009

MÚSICA/ KOMA en concert a Terrassa

Com deia aquell famós periodista esportiu en la seva peculiar forma de retransmetre els partits (Andrés Montes)li diem als KOMA.........”ratatatatatatata!!! ei!! Salinas!!! "estos tios son unos cracks!, Jugón!!!”


Per segona vegada consecutiva la sortida "de concert" a Terrassa va ser un èxit total.
Divendres vam poder gaudir del directe del grup KOMA, veterans de l’escena i grans artistes del directe, van descarregar amb força les seves cançons a la sala Factoría d’Arts de Terrassa.

En aquesta ocasió ens vam desplaçar més a la festa, un total de 7, el Sebas, la Glòria, Periko, els cunyats (Raquel i Alex) i nosaltres dos (Eva i Toni).
Eii!! ja hi havien ganes de veure'ns en una moguda d'aquestes....de nou!, i és que......com és de difícil fer quadrar les agendes!!

El recorregut és pot dir que ja és oficial, quedar a una hora a casa del Sebas (suposo que perquè és fàcil aparcar al seu carrer), marxar cap a Terrassa, intentar aparcar, anar a sopar i desprès, amb la panxa plena, concert i festa!

Aquest cop no hem tingut tanta sort amb el aparcament, Terrassa sembla tenir en marxa una guerra oberta als cotxes pel mig de la ciutat i és missió més que impossible trobar aparcament gratuït, vam deixar el cotxe en un parking 24h, la broma pot costar-te aprox 12-13 euros, fills de puta!

Gràcies al èxit de la vegada anterior vam repetir lloc per sopar i ens vam menjar uns xapates de botifarra del país al "Reco del Xapata", vam poder petar la xerrada, riure una mica i desprès del cafè, som-hi!!

Al contrari del que va passar amb S.A. quan vam arribar a la sala ja ens va quedar clar que no hi hauria ni la meitat de gent que llavors, millor, amb molta, molta gent, tampoc gaudeixes tant.
La sala, que té la peculiaritat de poder dividir-se en dos (a un costat queda la sala de concert i al altre el bar musical) i que en el concert de S.A. estava completament oberta i plena de gent!¬¬¬-divendres estava tancada, senyal com diem, de que hi havia molta gent menys.


Prenem unes birres tot escoltant al grup "The eyes" que, dit sigui de pas, sonaven prou bé i la nit de concert comença d'allò més bé, promet.

Arriba el moment, tot està preparat, escenari, public, i comença a sonar la música clàssica que indica que KOMA ja són apunt de començar.
Koma (KOMA al myspace i web KOMA) és una màquina, digue'm-ho clarament; un engranatge de fer metal musicalment perfecte: els seus integrants, Brigi (el "fontanero, oi Sebas?), Natxo, Rafa i Juan Carlos porten ja més de tretze anys tocant junts. L'any 2004 van publicar la seva última entrega discogràfica, i ara, tres anys després, tornen a sorprendre'ns amb Sakeo i la seva gira de concerts……. Koma en estat de gràcia. Koma en estat pur, en plena forma, mostrant-se com als grans del gènere metàl•lic que son. Demolidors. Una vegada més marcant la diferència, el punt i a part.


Concert complert del navarresos en el que van mesclar amb classe i potència temes nous i antics entregant-se per complert al personal que, entusiasmat demanàvem més i més, com sempre passa, no vols que el concert acabi mai.

Doncs res, final de gira de KOMA que indica que fins que no tinguem nou treball al mercat (suposo que haurà de passar una “temporadeta”) serà difícil tornar a veure'ls per aquí a prop en directe, una llàstima.


La nit la vam acabant jugant uns futbolins (quant temps!!) i prenent-nos algunes birres més, desprès aprofitant que teníem taxista ebri (fonamental!!ja sabeu que amb això no es juga!), cotxe i cap a casa, a dormir-la.

Una finta a la bona sort.

Va passar una cosa divendres que, sense explicar-la, no podem donar el resum per complert.
En aquests concerts que la faktoria organitza sota el nom de "el dia de la bèstia", una marca de guitarres aprofita la jugada per fer una sorteig d'una guitarra.
Nosaltres sempre anem amb la conya de que...... ja ens podria tocar, no? mai ens ha tocat res!!
Al concert de S.A. res ni olorar-la, però és cert que en el de divendres hi havia més possibilitats, menys gent = més possibilitats.

Arriba el final de concert i un noi, que coneix-ho, crec que és de Sentmenat, s'apropa i em diu: Té, el meu número per el sorteig de la guitarra, jo marxo ja! número 102 (jo tenia el 145). Ho agafo i li dic, però segur? però si el sorteig el faran ara, queda't, mira que si et toca! el noi sembla decidit a marxar, passa del sorteig.
Però no marxa, jo insisteixo, va! té agafa el número…mira que si et toca!
Surten els organitzadors del sorteig al escenari, pim, pam, pum.......el número premiat amb la guitarra d'aquesta nit és: el 102!!! com va dir el Schuster: NO HACE FALTA DESIR NADA MAS!

Quin negoci!!!
aquesta vegada la sort no va estar de la meva banda espero que un altre dia..........si.
Cabrona!

No vull acabar aquest resum sense agraint-vos a tots el fet de poder anar junts al concert.
Sé que pot sonar una mica...pilota però és igual, ho faré igual perquè crec que és important.
Els concerts (com qualsevol altre activitat) si no vas amb la millor de les companyies, per molt bé que vagi, no és el mateix.
Ep! Segur que van haver coses de les que no vam parlar o no vam recordar explicar-nos, sobretot amb els que ens veiem menys....Glòria, cap problema, un altre dia, però el fet de poder compartir (compartir....en general) amb vosaltres la jornada, per nosaltres, és el més important.
Ara si!

APa!!

EP!!
Pròxima edició “dia de la bèstia”: HAMLET EN CONCERT.
Dissabte 30 de gener del 2010 a les 22h.
Teniu més informació……..aquí


Pot estar bé, no?