Benvinguts al nostre bloc

dimecres, 8 d’octubre del 2008

MÚSICA/ extremoduro "in concert"



Ufffff!!!! un gran espectacle en tots els sentits!!!

Dissabte passat dia 04.10.08 vàrem poder assistir al concert d'Extremoduro i (web oficial del grup) al parc del Fòrum de Barcelona.

Algú m'ha dit que érem uns 45000 espectadors i jo dic...si no més!!! quina gentada!! era, una vegada dintre, impossible moure's per res, ni per anar al lavabo, ni per anar a buscar una cervesa. Massa gent.

La veritat sigui dita jo, no volia anar al concert, 27 euros la entrada em semblava massa pasta per anar a veure a Extremoduro en un Fòrum abarrotat. Desprès del concert he de reconèixer que, encara que hi havia massa gent, el concert va estar prou bé.

El só era molt potent i en Roberto Iniesta, en Iñaki "Uoho" Antón i companyia van estar a la alçada de les perspectives.
Cançons mítiques fetes himnes entre els seus seguidors, cançons noves, solos de guitarra i de bateria van fer embogir a més d'un.

Com canvien les coses eh! Encara recordo aquells concerts d'Extremoduro als que anàvem fa ja uns anys, un en especial, a Terrassa a la sala "crome" (si no recordo malament), en que com a molt érem 200 persones, qui els ha vist i qui els veu ara, 45000 persones....uf!!

Extremoduro ha fet el més difícil, passar de ser un grup de rock independent, amb pocs però fidels seguidors a "super mega" grup de rock que ven molts discos, que aglutina seguidors de tot tipus i que és capaç de reunir 45000 persones per un dels seus concerts, enhorabona!

I tot això sense deixar de fer la mateixa música de sempre, amb les seves lletres, irritants per alguns i poesia per altres, i amb el carisma i personalitat de tot un "crack del mundillo" com el del seu lider i
creador en Roberto Iniesta.
En fi, a mi em semblant bona gent, i m'agrada la música que fan, que segueixin els èxits i llarga vida a Extremoduro!

A internet podeu trobar moltes gravacions del concert de dissabte, entreu aquí per exemple.

Apa!!