Benvinguts al nostre bloc

dilluns, 26 de gener del 2009

SENTMENAT/ una de pallassos!!!


Com vam riure ahir diumenge a la plaça de la vila del nostre poble!!

Com anunciava la agenda cultural del ajuntament ahir vam tenir la sort de poder assistir al espectacle infantil "Falando Serio" de Pallassos sense fronteres, representat per la companyia cop de clown.



L'espectacle, que vol denunciar la situació dels infants i de les persones que viuen situacions bèl•liques camuflades i que no poden gaudir plenament de la Pau, va aconseguir reunir força gent a la plaça de la vila.



Les condicions climatològiques van acompanyar i tot i que allà a on no tocava el sol feia fred, va fer un dia perfecte i el vent, que també a Sentmenat va bufar fort el dia anterior (consulteu aquí), no va fer acte de presència.

No podia faltar a la fita en Camilo, que va portar coca i xocolata per tothom:


...i els pallassos, amb les seves peripècies, van fer riure als nens:




…com als no tant nens:




Bé, els pallassos són fantàstics, oi? en el seu món, barreja de ignorància, innocència, torpeça, i molta molta simpatia, de tot es pot parlar i tots els temes, per durs que siguin, poden arribar a fer riure a qualsevol.

En aquest sentit cal destacar la feina que fan organitzacions, associacions, etcètera, com per exemple PALLASSOS SENSE FRONTERES, ens trèiem el barret!

Una associació sense ànim de lucre, d'àmbit internacional i de caràcter humanitari creada per un col•lectiu d'artistes procedents del món de les arts escèniques. Formada per pallassos, altres artistes i socis solidaris té dos objectius principal: millorar la situació psicològica de les poblacions de camps de refugiats i zones de conflicte i exclusió per un costat i sensibilitzar la nostra societat i promoure actituds solidàries per un altre.

Us adjuntem el enllaç a la seva pàgina web: (web pallassos sense fronteres) a on trobareu més informació sobre el que fan, campanyes, col.laboracions, etcètera.

Dona gust veure una associació que té com a normes ètiques bàsiques aspectes tant importants com: humanisme, imparcialitat, voluntarietat, no lucre, no adoctrinament, respecte cultural, denúncia, acció, identitat, financiació ètica.
Quasi res, i jo em pregunto, i ho faig en serio......no ens aniria millor a tots plegats si associacions com aquesta es poguessin presentar a unes eleccions per governar el país? jo els votaria segur.
Com a mínim aquests.......... tenen gràcia.

Bé, llarga vida a Pallassos sense fronteres i totes les associacions semblants i també llarga vida a tots els pallassos del món que tantes bones estones ens fan passar.


Com diuen ells, intentem posar somriures a on hi ha llàgrimes, que bonic, oi?



Apa!!