Benvinguts al nostre bloc

dijous, 13 de desembre del 2007

ART/ exposició Werens i Matilda

Si teniu un plis heu de passar.......


Com ja sabeu tots aquells que ens coneixeu o que seguiu aquest bloc nosaltres ens declarem obertament seguidors, autèntics fans dels treballs den Werens.
Avui hem tingut la sort de poder anar a la inauguració i poder parlar una estona amb la "Matilda" i veure els seus quadres....
Ens han encantat.
Una explosió de colors i petits detalls barrejada, en algunes pintures, amb la expressió particular de les cares de les protagonistes.
Al igual que amb els treballs den Werens, "Matilda" també ens transmet personalitat pròpia a través del seu art.
Com diu a la seva pròpia presentació en aquesta exposició tant l'artista novell com el veterà en el món de l'art local i forani s'adapten amb molta força a la contemporaneiat dels nostres dies.
Desprès no digueu que no us hem avisat!!!!

Aquesta és la seva presentació:
Expo Werens i Matilda a ImpaktesVisuals
Del 13 de desembre del 2007 al 9 de gener del 2008
Ens plau convidar-vos a la inauguració el proper dijous 13 de desembre, de 19 a 23h

Després de tres anys compartint el seu art amb artistes de tot el pais a la seva particular galeria, els propis pomotors d’aquest pojecte artístic, Werens i Matilda, es donen la mà per unir les seves obres en una mateixa exposició sota el nom “vine a treure el cap”, convidant així a tots els assidus i als que no ho són tant a entrar en aquest espai artístic i a participar en el dia de la inauguració.
El proper dijous 13 de desembre, juntament amb la inauguració de la seva expo, celebraran els 2 anys d’obertura de la botiga de material professional d’art urbà, l’altre projecte que conforma ImpaktesVisuals, amb l’actuació del Dj Gabilo i amb la perfomance de l’artista Hono.


Werens, artista plàstic amb més de 20 anys creant i invertint en cultura visual, i Matilda, artista gràfica que treballa des de fa 5 anys dins d’aquest món cultural, presentaran la seva obra en un cara a cara en la propia galeria, per tal de mostrar a tots aquells que segueixen la seva obra els punts en comú i els oposats dels dos pintors. Mostraran que tant artista novell com veterà en el món de l’art local i forani s’adapten amb molta força a la contemporaneiat dels nostres dies.

Vine a treure el cap i a ficar el nas allà on et demanen, ja que pot ser una bona oportunitat de contemplar en una mateixa sala l’obra de dos artistas que ens mostren com la seva mirada es pot complementar amb la de l’altre.


Ens veiem!!

ImpaktesVisuals
St. Francesc, 15 · 08202 · Sabadell (Barcelona) Spain · T. 93 726 24 99
info@impaktesvisuals.com · www.impaktesvisuals.com

Horari: de dimecres a dissabte de 11 a 13’30h i de 17 a 20’30h
Dilluns i dimarts tancat

Apa!!

dimecres, 12 de desembre del 2007

MUSICA/ ....més cançons de GASH (2)

Ja hi tornem a ser!!!
Per els nostres insaciables fans (amics i família...que jo sàpiga) aquí teniu una nova entrega de cançons de GASH.
En aquest cas tenim dues cançons de festa d'aquelles de ballar ska, saltar, caure al terra, aixecar-te, tornar a caure.....etcètera.

En aquesta ocasió també m'agradaria fer un petit homenatge al nostre tant estimat local.
Mireu:


Quin records oi? la de hores que ens hem passat aquí dintre oi? Tocant, de festa, dormint, parlant, amb una mica de sort...amb alguna noia... alguns treballant (Wili, Benja), sopant, en fi, una segona casa per molts de nosaltres.

A veure si trobem fotos de la època i les podem publicar.

Vull, segur que en nom de tots, donar les gràcies al Wili per cedir-nos un espai al seu taller per muntar el nostre local, no saps com d'important va ésser per nosaltres.

Sense ànim de fer-me pesat vull recordar-vos que la millor forma de escoltar les cançons és amb el volum baixet, baixet...

cançó un día más
cançó como está el patio


Apa!!

dilluns, 10 de desembre del 2007

ACTUALITAT/ ara ve nadal....




........matarem al gall i a la tia Pepa li donarem un tall.

Que bonic, oi? ja ha arribat el nadal, i amb ell també tornen...... l'arbre de nadal, els pessebres, les llums del carrer, les decoracions cutres d'alguns balcons, els "santa claus" escaladors, les nadales, les plantes de nadal, la loteria i "Los niños de San Ildefonso", fer cagar al tió, les massives compres de regals, els dinars i sopars familiars, els actes de bona fe, la solidaritat, els reis (Juancar i Sofi no, eh!!!.....els altres), cap d'any i un llarg i pesat etcètera.


Bé, per si no ho heu notat passo bastant d'aquestes festes, si ja se que ara hi ha una certa moda de pasotisme nadalenc però el meu (pasotisme) ve de lluny, no és nou.
No soc partidari de comprar regals per el compromís d'una data assenyalada, evidentment, no m'agrada gens el component religiós de les festes, m'encanten els sopars i dinars familiars ja sigui 25 de desembre o 4 d'octubre per dir qualsevol data i la solidaritat i la bona fe les hem de potenciar durant tot l'any...crec jo.



Ara bé, he de reconèixer que aquesta és una festa especial per els nens, sobretot si són petits. La ignorància i la innocència els omple d'alegria i de il.lusió i fan que sentin aquestes festes com màgiques, especials.
Per aquesta raó i per molt hipòcrita que em pugui semblar, faré tanta comèdia i bona cara com pugui per intentar no treure'ls-hi ni una mica d'aquesta il.lusió als nens, a mi no em costa res i ells son el més important de la casa.....no faré aquest petit esforç?



Mostrant també un gran respecte per tots aquells que no pensin com jo i desprès de tot el que he dit anteriorment, tant si us agraden com si no les festes........
.........desitjo que us ho passeu bé, que tingueu una bona entrada a l'any nou 2008 i que sobretot, res ni ningú us canvii.

Apa!!

AHHHH!!!! ja sabeu que no soc l'únic que penso així.......els mestres (Soziedad Alkoholika - Feliz falsedad) més o menys:

la lletra:

"Otra vez llega la Navidad
la gente emana felicidad
todos sonrien sin parar
a quien pretenden engañar?
si todo sigue igual.

Es Navidad en Jerusalén,
y en Navidad matan también
Jesusito ya va a nacer
que te pille un Palestino,
cacho mamón y que te cuelgue de un pino.

El gran negocio va a comenzar
los precios por las nubes están,
todos como locos a comprar,
todo sea porque es Navidad
y hay que aparentar.
¡ANDA YA!

turron un pavo y champán
eso no nos puede faltar.
Aunque mañana no haya pa comer
Todo sea porque es Navidad
y hay que aparentar.

Los pobres niños son matxakados
por la televisión,
por miles de anuncios en los que
el niño solo tiene que apretar un botón,
y para nada cuenta su imaginación
¡pa nada cuenta su imaginación!.

Por eso y más,
me cago en la Navidad.
Puta Navidad,
me cago en la puta Navidad.
Por eso y más,
me cago en la Navidad.
Puta Navidad.

Millones de abetos cortaos
por una estúpida tradición
que luego acabarán tiraos
en la basura, en cualquier lao.
Luces por toda la ciudad
para intentarla disfrazar,
anuncios de paz y hermandad
que después ya de nada valdrán.

me da asco la Nochevieja,
todos puestos hasta el gorro
desahogan su frustración,
hoy todo está permitido:le meto mano a esta chica
y a éste le meto un sopapo.
Qué divertido soy!

Por esto y más,
me cago en la Navidad.
Puta Navidad,
me cago en la puta Navidad.
Por eso y más,
me cago en la Navidad.
Puta Navidad.

Venga idiota!
A comprar,
el consumo es el espíritu
de la Navidad.

Os vamos a sacar hasta la medula espinal!
feliz falsedad amigitos."