Benvinguts al nostre bloc

dissabte, 20 de desembre del 2008

RECOMANACIONS/ Torre Marimon a Caldes de Montbui


Si, si, últimament recomanem molt, mira, som així, fidels al dit den Miguel de Unamuno quan va dir: “Es detestable esa avaricia espiritual que tienen los que, sabiendo algo, no procuran la transmisión de esos conocimientos”, nosaltres ho transmitim tot.....bé, qüasi tot.

Si la setmana passada recomanàvem el parc del tren de Palau, avui li toca el torn a Caldes de Montbui.
A la carretera C-1413 km 36 podem trobar Torre Marimon.
És un complex d'enormes dimensions que aglutina (camps, horts, granges, hivernacles, etc) des de una escola- granja a un "IRTA" (Institut de recerca i tecnologia agroalimentàris), en aquest enllaç trobareu tota la informació:
IRTA Torre Marimon

Al igual que amb el parc del tren de Palau nosaltres recomanem aquesta visita a tothom que busqui un espai al aire lliure amb moltes possibilitats, fer un passeig a peu o en bici, anar a treure el gos, jugar a futbol, fer esport i…..amb circuit d'entrenament inclòs.

Dintre d'un petit bosc podem trobar un circuit d'entrenament en el que podem intercalar sessions de carrera continua amb exercicis amb aparells més propis d'un gimnàs.


Si, si, mireu:




A més, a cada zona a on trobeu un aparell trobareu també un cartell amb tota la informació necessària al respecte......part del cos que treballem, com fer-ho, consells, etcètera i, amb il.lustracions i tot!!!




Desprès tenim el camp de futbol, no és el "Camp nou" però..... deu ni do!! si fa goig:


Bé, aquí us deixem la recomanació per si us pot interessar, també desitjaríem tenir alguna cosa semblant aquí a Sentmenat però de moment.....res de res.

Apa!!

dimarts, 16 de desembre del 2008

ACTUALITAT/ ja hi tornem a ser!!!

Sé que aquest és un tema delicat i que potser algú mal interpreti (intencionadament o no) les meves opinions però, tot i això, no puc deixar de exposar-les, passi el que passi.

La notícia és aquesta:
El govern espanyol anuncia reformes legals per impedir que ANV governi ajuntaments


El govern espanyol pressionat, com no, per el PP : La dissolució dels ajuntaments d'ANB serà cavall de batalla del PP i els seus alcaldes posa en marxa reformes "legals" (i si no ja s'inventaran la legalitat), al meu entendre, antidemocràtiques.

Que potser els ajuntaments no són escollits democràticament per els pobles, per la gent?
Que vol dir llavors? que aquelles persones que la gent a escollit per governar el seu poble no poden perquè alguns (govern espanyol) ho diu?
Perquè, segons alguns, uns (anv) han de condemnar els atemptats d'ETA, quants molts d'aquest (pp) no han condemnat mai, per exemple, el franquisme?

Jo no estic d'acord.

He deixat clara moltes vegades les meves opinions contraries sobre el terrorisme, el de ETA o el de qualsevol altre organització que vulgui imposar les seves idees a través de la violència però també m'he queixat sempre de la forma de lluitar contra aquest terrorisme.
Els governs espanyols, siguin del color que siguin, s'empenyen en lluitar contra el terrorisme amb el seu propi terrorisme, barrejant les coses, amb repressió, privant de llibertat i de drets amb la excusa de la lluita contra eta.
La il.legalització de partits polítics, el tancament de locals (erricotabernas), la censura de entitats informatives, etcètera, i el més recent, voler treure dels ajuntaments a representants escollits democràticament per el poble, a mi no hem sembla bé.

Més encara quan sembla que aquesta estratègia té una única direcció, aquells que no pensen igual que ells, aquells que no creuen en una espanya "una, grande i libre"!
Recolzats per la seva majoria parlamentaria executen, creen i inventen lleis, normes i regles amb la única finalitat de destruir i fer callar aquells que no pensen com ells.

S'ha de lluitar contra els que maten i els seus col.laboradors però compte!! qui estableix la separació entre gent que col.labora amb eta i gent que defensa la llibertat del seu país? qui marca les normes? qui las ha de complir?

Així no arribarem mai enlloc, mai!

Apa!!

Última hora!!
Sembla que, per una raó per una altre, no soc l'únic que penso així, feu una ullada a la notícia d'aquesta tarda mateix:
El Congrés rebutja la proposta d'UPiD i PP de dissoldre en bloc els ajuntaments d'ANB

Bé, és una bona notícia, en els temps que corren (estat de la política en general i en Catalunya en particular) un (jo) ha estat apunt, utilitzant un símil de la boxa, de llençar la tovallola i de creure que això de la política no porta enlloc.........encara hi ha esperances.....o no, perquè desenganyem-nos, això segurament només és un retràs, per desgràcia estic convençut de que tard o d'hora els feixistes es sortiran amb la seva, transformar la nostre societat al seu gust, quin fastic.

Apa!!


Apa!!