Benvinguts al nostre bloc

dissabte, 14 de febrer del 2009

SENTMENAT/…per la seguretat al poble.

Diu la dita: "al Cèsar el que és del Cèsar"

Així com hi ha temes en els que no estem d'acord en la forma que s'han portat i ho diem i ho publiquem, dels que tenim molts exemples:

-tema manteniment dels parcs

-tema banderes

-tema bust del rei

……….. per exemple, quan veiem que hi ha coses que s'estan fent bé, no tenim cap problema en reconèixer-ho.

És el cas de les accions preses per eliminar les barreres arquitectòniques i millorar la seguretat del passeig d'Alselm Clavé.

En el seu dia, aquí teniu el enllaç, ja vam publicar una entrada en la que denunciàvem aquest tema en la que dèiem coses com: "el que ha de fer el nostre consultori és escoltar al poble i liderar i realitzar totes aquestes modificacions i millores que portin la seguretat al nostre poble i a la nostre gent.
També ha de denunciar totes aquelles millores que no pugui realitzar per qüestions competencials amb la generalitat de Catalunya.", i sembla que “coses” s'estan fent.

La remodelació de la part final dels carrers Coromines i Montserrat en la seva arribada al passeig d’Alselm Clavé:



El canvi d'ubicació de la parada del bus:


O el arrengament de les voreres per minimitzar el perill al creuar el carrer:





Són alguns exemples.

Això és així i així queda dit.
Volem felicitar a tots els responsables...ajuntament, diputació, Generalitat i sobretot a tots els veïns i comercials de la zona, no deu ser fàcil suportar tans dies d'obres al carrer, enhorabona! bona feina.

Però no és suficient, hem de continuar fent coses, dèiem llavors....."la manifesta perillositat que representa per els vianants, un dels carrers més transitats del poble, com és el passeig d'Anselm Clavé, també hem d'afegir la impossibilitat i la perillositat de recórrer molts dels carrers del poble si has d'arrossegar el cotxet d'un bebè per exemple o si vas en cadira de rodes"........i ho seguim pensant ara.

Des de el ajuntament, des de els partits polítics, des de les associacions, des de els col.legits i entitats, en fi, des de tots i cadascun de nosaltres hem de continuar la lluita, no ens podem relaxar.

Tenim el poble que tenim, si, i hauran coses difícils de sol.lucionar però la resta, tot allò que podem millorar, hem de fer-ho.

Apa!!

dimecres, 11 de febrer del 2009

MÚSICA/ concert de S.A


Siiiiiiiiii!!!! per fi, un altre vegada els tenim aquí! SOZIEDAD ALKOHOLIKA en concert! quan temps fa de la seva última visita? bé, és igual, fa molt temps.

Podrem tornar a gaudir EN DIRECTE!! de les seves descàrregues de metal, hardcore, punk o diga-li com vulguis, bona música i de qualitat, per tots aquells als que els hi agradi....és clar, será el pròxim 14 Febrer a Roda De Ter (Barcelona).


Podrem tornar a gaudir en directe de “no quiero participar”:


Però hi ha un problema.

És possible (esperem que no) que el concert no arribi mai a realitzar-se.
Soziedad Akoholika, com altres grups bascos, són (fa molts anys) víctimes d'una persecució per part dels de sempre.....mireu (aquí) i qui sap? potser aquest és un més dels molts concerts que han hagut de suspendre.

No és cosa del passat, per desgràcia no.
Fa molt poc, els mateixos de sempre.... ”El PP de L’Hospitalet denuncia que el Ayuntamiento patrocina el concierto de un grupo musical proetarra” van aconseguir, suspendre un concert del grup, també basc web oficial de SUTAGAR.

Com podeu veure en el comunicat de la La sala Salamandra de L’Hospitalet deixen molt clar qui és el detonant de la situació de inseguretat:
"La Salamandra entiende que las declaraciones del Sr. Juan Carlos del Rio, portavoz del PP de L'H, han conseguido crear un clima de inseguridad ante la actuación de Su Ta Gar que no existía antes de éstas y que la situación creada por el nos obliga a tomar esta decisión para mantener la seguridad de todas las personas que pudiesen venir al concierto."

Un comunicat en el que la sala també vol deixar clar que aquest grup a actuat altres vegades en aquesta, i en altres sales de Catalunya, sense que mai s'hagin produït problemes de cap tipus.

En fi, un atemptat contra la lliberta d'expressió més que aguantem i permetem, com gairebé sempre en aquests casos, s'acaba imposant la hipocresia al seny, la intolerància a la cultura i la repressió a la llibertat.

El pitjor de tot plegat, el més injust, és que sempre surten perdent els mateixos.
Segur que ho hem comentat en altres entrades però, en aquesta merda de país ningú persegueix suspendre concerts de grups de ultra dreta (que també hi ha, eh!), ningú persegueix il.legalitzar partits polítics de ultra dreta (que també hi ha, eh!) ningú persegueix tancar diaris o programes de ràdio i televisió de ultra dreta, no, a aquests ningú els persegueix.

I el que més mal fa és que això passi també aquí, a casa nostre, a Catalunya, no hauria de passar enlloc però aquí, per moltes raons, menys encara.

Però és igual.

Mai, mai, mai, podran aquests pallassos tancar-los la boca, ni a ells (els grups bascos), ni a nosaltres.

Anirem al concert perquè ens agrada la música que fan, perquè ens agraden i estem d'acord amb el que diuen les seves lletres, per donar recolzament, amb la nostre presència, a la seva lluita i i sobretot i per damunt de tot per defensar la llibertat........en aquests cas d'expressió.

Com diuen ells, “piedra contra tijera”:



Apa!!