Benvinguts al nostre bloc

dilluns, 12 d’abril del 2010

SENTMENAT/ nou llibre de la Rosa Fité

Ep!! encara estem per aquí eh!!

Avui fem aquesta entrada per parlar-vos de la presentació del nou llibre de la Rosa Fité que s'ha presentat avui a la biblioteca Frederic Alfonso i Orfila de Sentmenat.


Aquest és el nou llibre:




"Contes amb valor afegit" de "7 d quatre edicions".

La presentació ha estat, com no hi ha millor manera, a càrrec de la seva autora, la Rosa Fité.


Ha estat gràcies al Jeroni Oller, tal i com ens ha explicat la Rosa a la presentació i tal i com ho explica el mateix Jeroni al pròleg del llibre, que ara podem gaudir d'aquest recull d'alguns dels seus contes amb els que segur passarem llargues hores d'entreteniment i d'esbarjo en companyia dels nostres nens.
21 contes entre els que podem trobar alguns que ja hem escoltat explicar a la Rosa i altres nous que segur que esdevindran noves històries, noves aventures a descobrir.


I que podem dir de la autora? doncs segur que molts ja la coneixeu, nosaltres hem tingut la sort de veure els seus espectacles moltes vegades i fins i tot vam tenir el gran honor de tenir-la a casa per celebrar l'últim aniversari del Jan (entreu i consulteu: ”FAMÍLIA/ aniversari del Jan….5 anys!!!(2)”)

Podem donar fe de que la Rosa s'entrega en cos i ànima en els seus espectacles i els nens queden literalment (mireu al Jan a la foto) bocabadats....


Però la millor forma de conèixer més i millor a la Rosa és comprant el seu nou llibre, allà trobareu les seves històries i un breu repàs al seu currículum.
Va! que només seran 10 euros! dintre de pocs dies podreu trobar-lo a les llibreries el poble o bé el podeu demanar en el web de la editorial......
"7 d quatre edicions"

Gràcies a la Rosa per els seus contes i gràcies a la biblioteca per programar la presentació.

Apa!!