Benvinguts al nostre bloc

dimarts, 23 de setembre del 2008

ACTUALITAT/........ eta torna a matar


Primer de tot volem condemnar enèrgicament els últims atemptats de la banda terrorista ETA, en els que apart de molts desperfectes materials hem de lamentar, per desgràcia, la mort d'una persona, una nova victima més a afegir al cruel llistat de la banda terrorista.



Dit això hem de dir que no estem d'acord amb com s'estan portant les coses des de el govern. Mai s'hauria d'haver trencat el procés de negociació i creiem que no hi haurà una altre sortida al conflicte que no sigui el diàleg.

Com diu el grup basc S.A. en la seva cançó "palomas y buitres": "La paz era una paloma, y alrededor los buitres"
Estem d'acord que amb els assassins no es pot parlar, no s'ho mereixen, però el que tampoc s'ha de fer és il.legalitzar partits polítics, prohibir consultes al poble ni criminalitzar idees per ser diferents a les seves i això és el que està fent e govern espanyol.

Com diu S.A a la seva cançó no aconseguirem la pau mentres el estat espanyol "Niega toda posibilidad a Euskal Herria, para ejercer libremente su deretxo a decidir su futuro bajo amenaza militar" o si "toleran, las torturas?, ¿La dispersión? ¿También la guerra sucia?, ¿O los que no son capaces de buscar una solución que no sea represión"...així no arribarem a la pau.

Tampoc arribarem a la pau si "La peligrosa ignorancia de los que solo saben lo que ven en televisión, es aprovechada siempre por el estao, pa seguir alimentando la rueda del odio, manipulando la muerte de unos y otros"

No arribarem mai a la pau si "Su tolerancia consiste en anular todo lo que ellos no pueden controlar, su pacifismo se basa en reprimir otras alternativas que puedan existir" i sobre tot..... no arribarem a la pau "Sin respeto, sin justicia, sin libertad, sin dialogar i si....." ¡No se respetan los derechos de los pueblos!"

Aquí teniu la lletra complerta.

Els dos partits espanyols més importants es posen d'acord per lluitar contra eta, està bé, però algú hauria d'anar pensant en posar-se d'acord per parlar amb aquells que no pensen com ells i buscar, entre tots, una sortida triomfal al conflicte.....la pau.

Serà possible?, serem capaços? o deixarem que els voltors es mengin al colom?

Apa!!

I també un vídeo de la cançó, no s'escolta molt bé però......