Benvinguts al nostre bloc

dissabte, 22 de setembre del 2007

FAMILIA| hola des de Eivissa

Eeeeiiiii¡¡¡¡¡

hola des de Eivissa....si, si, heu escoltat bé.
No, no hem vingut a tancar cap discoteca....ja no tenim edat

Hem vingut a cel.lebrar el aniversari de la Maria.....la sogre, 50 anys ja¡¡
És una sorpresa que li hem organitzat.

La family estan dormint o descansant, Eva diu que no ha dormit res aquesta nit al vaixell, segons ella hem travessat una turmenta que feia posar el vaixell a dos rodes¡¡¡¡ jo no m'he adonat de res.....

Els nens estan bé Jan ha flipat amb el vaixell i Mar menja i dorm, res més la pobre...és molt petita, un mes i mig i ja està de festa per Eivissa...amb aquesta nena tindrem problemes.....

Jo aquí al saló del hotel passant el parte.

Apa doncs¡¡ si m'avorreixo en un altre moment ja vindre a continuar posant-vos al dia de com va tot.....

Petons i abraçades per tothom¡¡¡¡

dijous, 20 de setembre del 2007

JARDINERIA/ marihuana




Aquí teniu la evolució de la meva planta, està bé no?
Home!! per ser la primera vegada que planto.....no em puc queixar!!
Més endavant ja veureu la evolució final i potser la mor de la planta per passar a millor vida. (o per donar ,millor vida....segons com es miri....)
Si voleu fer algun apunt o comentari, no us talleu, els consells seran benvinguts sempre i les preguntes contestades si pot ser........

I ara...tots....a cuidar l'hort!!!!

Apa!!!

MUSICA/ concert de ktulu




Fa unes setmanes vaig a anar al concert que va fer el grup català KTULU a Ripollet, dins dels actes de la festa major d'aquesta població.

Va ser especial. Nosaltres (uns amics i jo) teníem un grup de rock/punk (és una historia que algun dia sortirà per aquí al blog) i en aquella època (quan érem més joves) escoltàvem molt aquest grup.

Vem anar el meu amic Sebax (també sortirà més per aquest blog) i jo mateix, la veritat és que en va anar molt bé això de desconnectar una mica del dia a dia i tornar a anar a un concert, ara no podem anar cada setmana com abans.......

El concert va estar bé, el directe era bo i la veritat que la estona que va dura (aprox 1 hora) li van fotre canya. Tornar a escoltar en directe cançons com "JUSTICIA?", DELIRIUM TREMENS", "APOCALIPSIS 25D", "LADO OSCURO" dels seus dos àlbums antics i més famosos i alguna de nova encara per gravar al estudi, va ser una experiència brutal.

Bueno.....per acabar.... el concert (com no!!) va estar acompanyat de unes quantes cerveses, les justes per poder agafar el cotxe i tornar a casa sense problemes i la nit va ser d'allò més complerta.....la llàstima és que no tinc cap foto de la nit, ara m'hauré d'acostumar a portar la "cannon" sempre a sobre....hem d'anar actualitzant el blog!!!

Ara toca esperar a que surti el pròxim treball de KTULU a veure que tal sona....segur que bé.

Apa!!!

REIVINDICANT/ seleccions catalanes


Ja i tornem a ser..............l'estat espanyol posa traves a que Catalunya pugui disputar un partit amistós de futbol.
Hi ha gent (i no poca) que ja estem una mica cansats del tema.
Catalunya és una font inesgotable de esportistes d'elit, podem formar equips molt competents en totes les disciplines esportives però tenim quasi totes les portes tancades per culpa del estat espanyol...ja n'hi ha prou!!!

És segur que hi haurà gent a la que no li importa aquest tema, segur que hi ha gent a la que ja li està bé tenir només una selecció (la espanyola) però també hi ha molta gent (jo per exemple) a la que ens agradaria que Catalunya pogués competir com a selecció nacional.

SELECCIONS ESPORTIVES CATALANES JA!!!!

I ja que parlem del tema esportiu/nacional també vull fer aquí una observació cule....per si (qui sap?) algun directiu ho llegeix.....Jo em faria soci del Barça si tots els seus jugadors fossin catalans......costes lo que costes el carnet.....
Massa somniar....oi?

Apa!!!

PER RIURE, JUR, JUR, JUR/ danone


Les marques de tot tipus de productes aposten per la innovació, volen allò que els faci diferents de la resta i que els porti a vendre més.
Danone aposta fort per aquesta estratègia i llença al mercat un iogurt amb nou sabor..........qui sap.....hi ha gustos per tot, no?
Apa!!!

dimecres, 19 de setembre del 2007

ACTUALITAT/cremar fotos dels reis


Jo també m'apunto a la protesta que han fet un grup de joves al ajuntament de Girona a rel de la investigació judicial per part de la fiscalia del estat (espanyol) per la crema de fotos del reis.

Ja està bé!!!
com ja he dit alguna altre vegada jo, possiblement, no ho faria però, tampoc crec que hagi de estar penat ni sancionat, necessitem potenciar molt més allò tant oblidat del dret d'expressió.
La gent ha de poder dir la seva sempre que no utilitzi la violència per fer-ho.

La qüestió de fons no és que un grup de persones cremin fotos del reis al carrer i que això generi una polèmica tant gran, la qüestió de fons és:
La societat, el poble.......... vol la monarquia?...fem un referèndum, això si, jo voto NO A LA MONARQUIA, però esteu segurs que aquest seria el resultat d'un possible referèndum?.....por en fa pensar-hi.
Apa!!!

ESPORTS/ motogp


El gran Valentino Rossi torna a guanyar.
Ha sigut aquest cap de setmana passat a Portugal, la carrera ha estat molt igualada fins al final, encara que jo crec que Rossi anava sobrat.
Aquest cop han funcionat a la perfecció els pneumàtics i la primera posició era previsible que la guanyaria ell.
En segona posició ha entrat Dani Pedrosa que també ha realitzat una molt bona carrera i darrera d'ell..... Stoner que firma així una regularitat de campió.
Conclusió......quan els pneumàtics funcionen i tot està dintre de la "normalitat" Rossi és el millor, Dani és una aposta de futur i Stoner ho és de present.

POLITICA/ganes de protagonisme


Això és lo que penso jo que té Rosa Diez, sap que al PSOE no arribarà més a dalt de on està i veu en la oportunitat de liderar el partit de "ja n'hi ha prou" la seva oportunitat de protagonisme.
És declara a si mateixa com a antinacionalista defensant la unió d'espanya..........antinacionalista???....segons el nacionalisme del que parlem, no?
És una bona noticia per el PSOE (qui vol tenir al enemic a casa?) i una mala per el PP (uns pocs vots que perdran), aquesta dona perfectament podria formar part del partit de Rajoy, Acebes i cia, però allà....tampoc tindrà el protagonisme que busca.
En fi, tot plegat m'importa ben poc........