Benvinguts al nostre bloc

dissabte, 22 de març del 2008

ACTUALITAT/.....una salvatjada?

Circula una notícia per internet que parla d'una salvatjada.
No sabem del cert que sigui veritat, de fet volem creure i desitgem realment que no ho sigui, nosaltres volem que sigui un muntatge macabre d'algú que tingui poca feina, però no ho sabem.
El tema és el següent:


En l'any 2007, Guillermo Vargas Habacuc, un supòsit artista, va agafar a un gos abandonat del carrer, ho va lligar a una corda i aquesta a la paret d'una galeria d'art i ho va deixar allí perquè morís lentament de fam i sed.

Durant diversos dies, tant l'autor de semblant crueltat com els visitants de la galeria d'art van presenciar impassibles l'agonia del pobre animal.
Fins que finalment va morir d'inanició, segurament després d'haver passat per un dolorós, absurd i incomprensible calvari.


Doncs això no és tot: la prestigiosa Bienal Centroamericana d'Art va decidir, incomprensiblement, que la salvatjada que acabava de cometre aquest subjecte era art, i d'aquesta manera tan incomprensible Guillermo Vargas Habacuc ha estat convidat a repetir la seva cruel acció en aquesta Bienal en 2008.


Bé, aquesta és la notícia.
Repeteixo que no sabem 100% si és una notícia certa o no.
Per si ho fos (veritat) també existeix una direcció a on hi ha un manifest en contra de de tot plegat al que la gent es pot afegir, entreu aquí.

Nosaltres, per si fos veritat, hem entrat i ens hem afegit.
Som grans defensors de la llibertat d'expressió sempre que aquesta expressió no atempti els drets més fonamentals de les persones o animals, com per exemple el de la mateixa vida.

Apa!!