Benvinguts al nostre bloc

dilluns, 28 d’abril del 2008

ACTUALITAT/ 2 anys i 3 mesos, no són massa càstig?


El tema de la defensa dels símbols espanyols en territori català està arribant, al meu entendre, massa lluny.
El titular d'avui diu:
"El jove terrassenc condemnat per haver intentat arrencar una bandera ingressa a la Model"
I segueix:
Dos anys i tres mesos per un delicte de desordres públics i un altre d'atemptat a l'autoritat, pels quals va ser condemnat per haver-se enfrontat a la policia local de Terrassa durant els aldarulls de la festa major de Terrassa el 2002, quan un grup de joves van intentar despenjar la bandera espanyola del balcó de l'Ajuntament"

Això ha generat una concentració per reclamar la llibertat de Francesc Argemí davant mateix de la presó que la policia, com és normal en aquests casos, a a cop de porra ha dissolt.

Voleu dir que no ens estem tornant una mica lelos tots plegats?

Jo personalment, dintre de la meva negativa a acceptar segons quins símbols com a meus, entenc que no està bé això d'anar per la vida generant desordres públics o atemptant contra l'autoritat (sigui quina sigui) però, no trobeu que és un càstig massa gran?

Tenint en compte la gran quantitat de desgraciats que fan la seva vida amb tota normalitat desprès de pagar un preu molt més baix per delictes molt més greus que aquest en particular, no creieu que darrera d'aquesta sentencia i d'aquest empresonament no s'amaga una voluntat del Suprem espanyol i evidentment dels sectors més espanyolistes de posar fi, d'una manera desproporcionada, a les cada vegada més recolzades protestes en contra de la bandera i la monarquia espanyoles?

Si seguim així, el mínim càstig per algú que atempti contra la senyera, que també es cremen! quin pot ésser? afusellament a la plaça de la vila, no?

No fotem home!!! no ho podem permetre.


Nosaltres des d'aquest el nostre bloc familiar ens mostrem contraris aquesta sentència i donem tot el nostre suport al jove empresonat i a la seva família i amics, que es fotin la bandera espanyola, la monarquia i tot allò que entenguin com a seu per allà on els hi càpiga i que deixin a la gent en pau.

Això si, els nostres símbols...els catalans…...ni tocar-los eh!! jur, jur, jur, és broma.

+ llibertat x franki a: llibertatfranki.org

Apa!!
nous enllaços 09.05.08:
x Savador Cot
de: vilaweb.cat
nous enllaços 10.05.08:
'Franki' ha de complir la condemna, diari AVUI
nous enllaços 12.05.08:
x Josep-Lluís Carod-Rovira
nous enllaços 29.05.08:
"La família d'en Franki critica que va ser condemnat sense proves"