Benvinguts al nostre bloc

dimarts, 20 de gener del 2009

RECOMANACIONS/ ....per riure molt!!!

Avui, en aquesta secció, us volem recomanar un espectacle d'humor, per passar ben bé una hora i mitja rient.
Bé, ja sabeu.....no tothom riu amb els mateixos acudits i no a tothom li agraden els mateixos espectacles però aquí queda la recomanació.

Es tracta del espectacle del humorista Toni Moog (web oficial toni moog)"singles, encuentra el amor de tu vida", aquí més informació


Com aquell que diu no vam poder parar de riure durant tot el espectacle. En Toni Moog passa la hora i mitja que dura la actuació parlant sense parar. Sota el guió de presentar distintes maneres de estar solter i presentar els casos d'alguns amics seus ("el friki i el choni") o el seu propi, el humorista enllaça un acudit amb un altre només interromputs per agafar una mica d'aire i poder fer un glop de...frenadol, jur, jur, jur.


El espectacle, dirigit per en Santi Millán, no ofereix grans novetats si ja coneixeu o heu vist abans al humorista, però és perfecte per desconnectar i passar una bona estona rient una mica.

Res més, us deixo un vídeo de la promo del espectacle:



Un tast del humor del mendas:



I aquí podeu aconseguir més informació sobre el espectacle i la compra d'entrades:
atrápalo.com
ServiCaixa

Va home va!! escapeu de la vostre monotonia i aneu al teatre a passar una bona estona, és la millor manera de recuperar-se i desconnectar del dia a dia a la feina, els estudis, els nens, els pares o amb el que sigui.....

Apa!!

dilluns, 19 de gener del 2009

ACTUALITAT/ ......PAU?


Sembla que Israel ha decidit posar fi a la seva cruel ofensiva a la franja de Gaza enllaç a la notícia, de moment.

És una bona notícia, a Sentmenat la setmana passada vàrem assistir a un acte simbòlic a favor de la pau, en contra de la violència i per demanar el final de la guerra a Gaza que va tenir lloc ahir a la plaça de la Vila del nostre poble.


Com bé diu la convocatòria va ésser un acte amb un únic posicionament unitari: la pau, ni a favor d'uns ni en contra dels altres, cadascun té el seu propi criteri al respecte i tots son molt respectables però el que la gent de Sentmenat va voler reclamar és el final de la guerra i una sortida dialogada del conflicte, la pau ja la tenim, una sortida dialogada del conflicte...serà més difícil..

Convocats per esquerra (convocatòria ERCSentmenat) una cinquantena de persones incloent representació de de tots els partits del consistori municipal, van assistir al acte.
Una vegada presentat l'acte i els motius de la concentració es va dipositar un ram de flors a peus de les banderes que onegen a la plaça.

Seguidament la alcaldessa de Sentmenat, la Núria Colomé, va ser la encarregada de llegir un manifest basat en les peticions de pau de la convocatòria, desprès, durant aprox dos minuts el silenci va inundar la plaça trencat per una representació de la coral que va cantar "cànon de la pau" al temps que la gent assistent encenia i dipositava espelmes al costat del ram de flors com a símbol de pau i record per a totes les víctimes.



Un sentit aplaudiment va donar per tancat l'acte.

Tots els diaris del poble s'han fet ressò de la notícia:

sentmenat.com
diari de sentmenat.com

I fins i tot diaridesentmenat.com ha publicat un vídeo de la concentració:



Tant de bo sigui possible un final definitiu al conflicte, ho desitgem amb totes les nostres forces.


De totes formes creiem que Israel, amb la col.laboració dels USA i Europa entre d'altres, no ha actuat bé.
Massa càstig i massa persones innocents mortes en una lluita contra uns fills de puta (Hamàs) que lluny de baixar del burro, ara aprofitaran la situació per agregar més fidels a la seva causa, tinc dubtes per decidir, en aquesta història, qui és el més fill de puta de tots.

Insistim, esperem que, com diu la cançó "cànon de la pau":

"Escolteu!! s'acosta ja el temps de saber tots la veritat.
Temps del que el lleó no ataqui l'anyell.
De fer rendir les armes amb amor i collir-ne totes les roses.
La pau serà el nostre estandart.
No en dubteu pas! Ja arriba!"

Tant de bo!

Apa!!