Benvinguts al nostre bloc

dimarts, 20 de gener del 2009

RECOMANACIONS/ ....per riure molt!!!

Avui, en aquesta secció, us volem recomanar un espectacle d'humor, per passar ben bé una hora i mitja rient.
Bé, ja sabeu.....no tothom riu amb els mateixos acudits i no a tothom li agraden els mateixos espectacles però aquí queda la recomanació.

Es tracta del espectacle del humorista Toni Moog (web oficial toni moog)"singles, encuentra el amor de tu vida", aquí més informació


Com aquell que diu no vam poder parar de riure durant tot el espectacle. En Toni Moog passa la hora i mitja que dura la actuació parlant sense parar. Sota el guió de presentar distintes maneres de estar solter i presentar els casos d'alguns amics seus ("el friki i el choni") o el seu propi, el humorista enllaça un acudit amb un altre només interromputs per agafar una mica d'aire i poder fer un glop de...frenadol, jur, jur, jur.


El espectacle, dirigit per en Santi Millán, no ofereix grans novetats si ja coneixeu o heu vist abans al humorista, però és perfecte per desconnectar i passar una bona estona rient una mica.

Res més, us deixo un vídeo de la promo del espectacle:



Un tast del humor del mendas:



I aquí podeu aconseguir més informació sobre el espectacle i la compra d'entrades:
atrápalo.com
ServiCaixa

Va home va!! escapeu de la vostre monotonia i aneu al teatre a passar una bona estona, és la millor manera de recuperar-se i desconnectar del dia a dia a la feina, els estudis, els nens, els pares o amb el que sigui.....

Apa!!