Benvinguts al nostre bloc

diumenge, 1 de juny del 2008

COSES MEVES/...questió d’aspecte físic?


Flac favor ens fem tots plegats, entenc jo, si acceptem com a bons i donem als nostres fills consells o missatges com aquests:

"La imagen es lo que cuenta.", "Hay que aprovechar nuestro físico.", "Por supuesto, si tienes piercings o tattos, tendrás que hacer algo al respecto."……….tallar-te el braç?

Són només alguns retalls d'un article que sota el títol: ”vestidos para triunfar” del diari "20minutos" on teòricament aconsellen als lectors com ho han de fer per tenir sort a la hora d'anar a demanar feina, tot plegat molt trist.

I dic flac favor ens fem perquè, ara que poc a poc, la nostre societat comença a adaptar-se, a veure com una cosa normal, a acceptar que la gent porti tatuatges, "piercings", pentinats estranys i formes de vestir diferents, encara ara, trobes articles com aquest que semblen escrits per una persona del segle passat, de principi del segle passat, va home va!!

Res a dir en el tema higiènic, no podem barrejar les coses, el més important (per no dir l'únic) del nostre aspecte físic ha d'ésser, sense dubte, la higiene, la resta......que cada un faci el que li roti.

Jo, evidentment, estic en contra i gens d'acord amb articles com aquest que potencien estereotips i models com si el escollit per ells sigui el millor, el model a seguir per tots, perquè? doncs no!

Puc arribar a entendre i respecto que hi hagi empreses i persones que donin aquest valor al aspecte físic dels demés però no ho comparteixo en absolut ni en cap cas, ni per buscar feina, ni per res.
Tothom, dintre del sentit comú, ha de ésser lliure de vestir i de pentinar-se com vulgui, de tatuar-se i de fer-se "piercings" tants com vulgui sense que això, suposi una trava en cap sentit.

Hem de val.lorar a les persones per moltes altres coses més importants que per el seu aspecte físic.

Serà difícil, però hauria d'arribar el dia en que no sigui estrany veure un polític amb un "piercing" al nas, al director d'un col.legi amb els braços plens de tattos, o veure un treballador de qualsevol banc o caixa d'estalvis amb cresta darrere la taula esperant per oferir-te el millor préstec de la teva vida......oi?

Per mi cap problema i per vosaltres?


Apa!!!!