Benvinguts al nostre bloc

divendres, 24 d’octubre del 2008

ACTUALITAT/...un crim horrorós!!

Segur que esteu al tanto del judici estrella d'aquests dies. El que jutge a dos joves majors d'edat que, amb l'ajuda d'un tercer (menor d'edat i ja condemnat), van cremar viva a una indigent en un caixer de Barcelona, veure notícia: diari avui

Notícies d'aquestes em fan posar d'una mala llet impressionant.
I mirant les imatges, encara més.

Els arrestats han declarat que en totes les agressions no tenien "cap intenció de fer mal" i han culpat de tot al menor que ja està complint condemna.

Com diu la notícia: "Segons el relat dels fets, els processats van agredir en una primera ocasió la víctima, llançant-li diversos objectes com un con d'obres, i una estona més tard, acompanyats del menor, van tornar al caixer amb líquid inflamable, que van llançar sobre la víctima i van encendre, de manera que les flames van afectar un 70% del cos de la dona. Endrinal va morir hores després a l'Hospital de la Vall d'Hebron."

Jo crec que és molt però que molt preocupant.
Aquesta gent han de pagar, amb la pena més gran a la que puguin exposar-se, per el que han fet.
Segons dades del mateix judici, els resultats de proves i exàmens que han passat els acusats demostren que no tenen cap problema ni psicològic, ni de trastorn de personalitat, ni cap altre alteració que pugui ser utilitzada en la seva defensa.

És dir, sabien el que estaven fent, sabien que estava mal fet, sabien que hi havia molts riscos i perills i que les conseqüències podien ser tràgiques i encara i així....ho van fer!! A més, una vegada la dona ja estava cremant-se entre flames, no varen fer el més mínim esforç per salvar-la de la mort, assassins!(Dit de la persona que mata amb premeditació i traïdoria.)


Però encara hi ha coses més preocupants, com per exemple si intentem buscar un motiu a tant terrible succés. No és que pensi que pot haver un motiu a tanta barbàrie que pugui justificar el fet però com a mínim alguna cosa a que agafar-nos? doncs no, no hi ha un motiu, em temo que ho van fer per avorriment, ho van fer per passar la estona i amb la falsa creença de que a ningú interessaria la mort d'una indigent.

De tot això haurem d'aprendre tots la lliçó.

Perquè és evident que ells són els màxims culpables de la mort d'aquesta dona però dic jo, aquesta gent tindrà pares, no? i amics? i professors, i possiblement germans i viuen en una societat que és la nostra, no?, alguna cosa estem fent malament(o potser no?) quan cap de les persones del voltant d'aquests nens van poder detectar cap mena d'indici que portés a pensar que una desgràcia així pogués passar.

Qui més qui menys, quan ets jove, ha fet les seves bretolades o bromes pesades però sempre s'ha de saber no passar el límit i si ho fas has de pagar per el teu error.

O no?

Que en penseu??
Enllaços relacionats:
”Història de dues famílies” article den Vicent Sanchis al diari avui

dijous, 23 d’octubre del 2008

SENTMENAT/ pis en venda

Ei!!!per aquells no no tenen la sort de viure en un poble com aquest.......no estareu pensant en vindre a viure a Sentmenat???

Per si és el cas, preneu nota d'una ganga:

PISO EN CAN BAIXERES.

1ª PLANTA CON ASCENSOR.
87m2 con: 3 HABITACIONES (2 DOBLES), BAÑO COMPLETO, ASEO, COMEDOR DE 25m2 APROX CON SALIDA A BALCON (GRANDE), COCINA GRANDE CON SALIDA TAMBIEN AL BALCÓN.
PERFECTO ESTADO
CALEFACCIÓN, ALUMINIO, TODO EXTERIOR.
AMPLIA PLAZA DE APARCAMIENTO (COCHE + QUAD).
PISCINA COMUNITARIA Y ZONA COMUNITARIA.
CON VISTAS A UN PARQUE.

215.000€
(POSIBILIDAD DE TRASPASAR HIPOTECA)

INTERESADOS LLAMAR AL 627 989 299 o 610 242 466.

Si coneixeu algú que li pugui interessar, si us plau, passeu-li les dades.

Apa!!!

SENTMENAT/ esports

Aquest final de mes és especialment important si parlem de esdeveniments esportius a celebrar al poble.

Aquest diumenge, com diu el diari de Sentmenat, els amants de la bicicleta de muntanya tenen una bona sortida programada per sentmenat bici......COLLFORMIC –SENTMENAT.

Jo l'he fet varies vegades (Collformic – sentmenat 2007) i és del tot recomanable. El recorregut és llarg i amb alguns trams certament difícils però si surts habitualment amb bicicleta de muntanya no tindràs cap problema per arribar a Sentmenat.

I la setmana vinent, dia 02.11.08, tenim la famosa "pujada i baixada a Guanta".
12.3 quilometres de cursa de muntanya pels entorns de Sentmenat.
Aquí teniu tota la informació al respecte:

Informació complerta/Ajuntament de Sentmenat
sentmenat.com

Nosaltres, que som un C.A.S. (Club Atletics Sentmenat) aquest any estarem presents.
En Sebas, en Ferri I Jo mateix en Toni, farem per primer any la cursa amb un objectiu.....terminar i no prendre mal, quasi res.

El pròxim mes us informarem, aquí al nostre bloc, de com a anat tot plegat.

Va!! aixequeu el cul i apunteu-vos a fer una mica de esport, per ofertes no serà!!

Apa!!

dilluns, 20 d’octubre del 2008

RECOMANACIONS/....nova secció al nostre bloc

Si!!! podem dir que, amb aquesta entrada, obrim un nou apartat en el nostre bloc......RECOMANACIONS.

Compte!! No som experts en res i possiblement les nostres recomanacions no agradin a ningú però.......les farem de tota manera, amb tota humilitat i bona intenció.

Aquells llibres, pel.licules, discos, documentals, etcètera, que pensem que val la pena fer-lis una mica de publicitat la farem, potser aquesta informació li serveix algú, ja veurem.

Com sempre també ens agradaria que, tots aquells que vulguin, col.laboreu amb nosaltres i que ens envieu els vostres comentaris bé sobre les nostres recomanacions o bé per fer les vostres pròpies d'allò que creieu pot ésser interessat per algú, va animeu-vos!!!

Per inaugurar la secció....un llibre:

”El noi del pijama de ratlles” de John Boyne.
EDITORIAL EMPÚRIES, Barcelona, 2007


L'heu de llegir!!! jo, que no trobo mai el temps necessari per aventurar-me a llegir una llibre complert i que, quan definitivament m'obligo a fer-ho sempre m'acabo decantant per algun llibre relacionat amb la política o el terror, amb la lectura d'aquest llibre he encertat del tot.

Des de la visió innocent del seu protagonista, un nen de 9 anys en Bruno, toca el tema de l'holocaust nazi i el horror dels camps de concentració alemanys i en particular del de Auschwitz. De fàcil lectura, de principi a fi t'enganxa de tal manera que busques qualsevol moment per poder avançar capítols sense parar. Fa gràcia la innocència amb la que el protagonista no arriba a entendre tot el que està passant al seu voltant però també produeix ràbia i cabreig. Us faré una petita confessió....amb el final de la novel.la alguna "llagrimeta".... s'ha escapat.

Bé, no explicarem més, ja sabeu, si voleu viure una història apassionant, commovedora, dura i finalment trista heu de llegir aquest llibre.

Agrair al meu amic Sebas el regal, si el fet de regalar un llibre ja, per si sol, és d'agrair, si a sobre el llibre agrada, perfecte!!
Merci

Apa!!