Benvinguts al nostre bloc

dilluns, 20 d’octubre del 2008

RECOMANACIONS/....nova secció al nostre bloc

Si!!! podem dir que, amb aquesta entrada, obrim un nou apartat en el nostre bloc......RECOMANACIONS.

Compte!! No som experts en res i possiblement les nostres recomanacions no agradin a ningú però.......les farem de tota manera, amb tota humilitat i bona intenció.

Aquells llibres, pel.licules, discos, documentals, etcètera, que pensem que val la pena fer-lis una mica de publicitat la farem, potser aquesta informació li serveix algú, ja veurem.

Com sempre també ens agradaria que, tots aquells que vulguin, col.laboreu amb nosaltres i que ens envieu els vostres comentaris bé sobre les nostres recomanacions o bé per fer les vostres pròpies d'allò que creieu pot ésser interessat per algú, va animeu-vos!!!

Per inaugurar la secció....un llibre:

”El noi del pijama de ratlles” de John Boyne.
EDITORIAL EMPÚRIES, Barcelona, 2007


L'heu de llegir!!! jo, que no trobo mai el temps necessari per aventurar-me a llegir una llibre complert i que, quan definitivament m'obligo a fer-ho sempre m'acabo decantant per algun llibre relacionat amb la política o el terror, amb la lectura d'aquest llibre he encertat del tot.

Des de la visió innocent del seu protagonista, un nen de 9 anys en Bruno, toca el tema de l'holocaust nazi i el horror dels camps de concentració alemanys i en particular del de Auschwitz. De fàcil lectura, de principi a fi t'enganxa de tal manera que busques qualsevol moment per poder avançar capítols sense parar. Fa gràcia la innocència amb la que el protagonista no arriba a entendre tot el que està passant al seu voltant però també produeix ràbia i cabreig. Us faré una petita confessió....amb el final de la novel.la alguna "llagrimeta".... s'ha escapat.

Bé, no explicarem més, ja sabeu, si voleu viure una història apassionant, commovedora, dura i finalment trista heu de llegir aquest llibre.

Agrair al meu amic Sebas el regal, si el fet de regalar un llibre ja, per si sol, és d'agrair, si a sobre el llibre agrada, perfecte!!
Merci

Apa!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

RECOMANACIONS: ACDC nou disc 'Black Ice' encara no l'he escoltat pero ja el recomano.
Agur

família Lloreda - Piñol ha dit...

Gràcies anònim per el teu comentari.
I bona recomanació la del nou disc dels mega cracks ACDC.
I encara més:
31 març 2009 al Palau Sant Jordi de Barcelona....ACDC in concert, entrades ja a la venda!!!!
Aquí més informació:

http://www.seatwave.es/acdc-tickets/season?gclid=CJO7_bGtuZYCFQXO1AodmzV8Kw

Algún dia publicarem una entrada amb els records que tot això ens provoquen a uns quans........

Apa!!!