Benvinguts al nostre bloc

dijous, 10 d’abril del 2008

COSES MEVES/ visita al cementiri


Nota: entre cometes trobareu la lletra de la cançó: "no quiero participar" de SA.

Avui he anat al cementiri o….. "campo santo" com he escoltat nomenar-ho alguna vegada.
Bé, com podeu imaginar per una persona tant poc creient com jo aquestes visites mai són gratuïtes, he anat per compromís, per fer costat a un amic.

La visita, com no pot ésser d'una altre manera, no ha fet més que reafirmar la meva postura contraria al voltant de tot plegat.
Em passa igual que amb les bodes, cada vegada que hi vaig a una, estic més segur de que mai em casaré.
Crec que amb el tema de la mort , la religió i els serveis funeraris alguns, com passa sovint, han volgut fer ofici, negoci i benefici.
Resulta que hi ha molta gent (en tinc proves) que durant tota la seva vida destinen una quantitat econòmica per pagar-se el dret, una vegada mort, a ser ficat en una caixa, a que un desconegut (mossent) parli d'ell….."cómo si de siempre, el sinverguenza, me conociera", i desprès a ser ficat, depenent el que has pagat, en un furat alt confort o en un molt més modest a on acabarà podrint-se fins que només quedin els ossos.
I tot aquest sarau, per què?...per res, creences, religió, interessos i poc més, això és el que crec jo.
“Esta farsa es, negocio p'a enriquecer a las mafias funerarias, carroñeras.
Mis viejos se han quedao más tranquilos, pero ahora lo que les tiemblan son sus bolsillos.”

Quan la gent la "dinya" joder! fot molt però no podem fer res, oi? que guanyem de tenir aquella persona ficada en una puta caixa o en un furat?

Evidentment i com sempre, respectant molt el que els demés opinin o facin sobre aquest tema, nosaltres diem la nostra i ens quedem tant amples, espero sincerament que tots aquells que quedin desprès de morir jo, no m'hagin de veure mai dintre d'una caixa, prefereixo, una festa en el meu honor.

“Paso en estereo de comulgar, no quiero participar
No tiene nadie por que sufrir mas por mi muerte, viniendo a este lugar que yo siempre he odiado, que baja la moral, no necesito embalajes de tantas mil
mi cuerpo muerto que se pudra sin más
que se lo trague el mar o vaya al fuego
un par de tragos por mi y ya nos veremos
un par de tragos mas y menos ostias!”

I aquí podeu veure un vídeo en directe de la cançó, a saco!!!

Apa!!

diumenge, 6 d’abril del 2008

SENTMENAT/ colla de geganters i grallers de Sentmenat

Perfecte! així va sortir, crec jo, la sortida a la Llagosta de la colla.
Desprès de més de 12 anys sense sortir del poble en Menna i la Caterina van assistir pletòrics a la 1ª Trobada de Gegants de La Llagosta.

Encara que no vàrem poder anar tots, sempre és difícil que tothom pugui assistir, vàrem deixar el nom de la nostre colla i el del nostre poble allà on toca, dalt de tot.

Per mi va ésser una experiència espectacular, la meva aposta, des de fa temps, és la de col.labrorar en tot el que pugui amb la colla, part molt important de les tradicions i cultura del poble i ara endavant una representació més del nostre poble al exterior.
L'Ambient a la colla és collonut, gent jove (menys jo, que sóc un dels més vells...) amb empenta i ganes de passar-ho bé però també amb la maduresa suficient per complir de sobres amb la responsabilitat de tirar endavant la colla i de representar al nostre poble allà on faci falta...quasi res.

També hem de dir que vàrem estar molt bé acompanyats, per un costat per la nostra alcaldessa la Núria Colomer, que va estar al nostre costat durant tot el recorregut pels carrers de la Llagosta gest que hem d'agrair des de la colla, i per l'altre per en Floren i família, reconegut geganter i que, càmera en mà, va capturar els millors moments de la trobada per que tothom pugui gaudir de la jornada gegantera, gràcies Floren!! Si voleu veure el vídeo entreu a: diaridesentmenat.com

Vull felicitar a tots aquells que formen part o col.laboren, d'alguna
manera, amb la colla per aquest èxit tant rotund i també vull animar a tothom a seguir les sortides de la colla, us ho passareu bé!!!
En aquest sentit hem de dir que La colla de Geganters i Grallers de
Sentmenat, ha començat a preparar el terreny, per celebrar la Trobada del Vallès. El dia 20 d'abril s'espera una gran festa a Sentmenat. si voleu més informació entreu a: bloc colla


Res més, llarga vida a la colla i ens veiem el dia 20!!!
Apa!!

Nota: Les fotos ens les ha passat en Francesc Rodriguez.