Benvinguts al nostre bloc

divendres, 15 d’agost del 2008

BLOC/ tancat per vacances!!!

Marxem de vacances!!
Per fi, semblava que no havia d'arribar mai l'hora de marxar però ja està aquí i hem de fer tot el possible per gaudir de tots i cada un dels moments que viurem aquests dies de vacances.

Marxem uns dies de vacances a Menorca i per aquesta raó no crec que podem actualitzar molt el nostre bloc, el deixarem descansar uns dies també.

A la tornada segur que podrem penjar fotos i explicar-vos com de bé ens ha anat el viatge.

Res més, si teniu vacances que gaudiu força, si ja les heu tingut esperem que les hageu aprofitat i si encara no les heu tingut, tranquis!!! tot arriba, paciència!!!

Ens veiem, escrivim i parlem a la tornada!!!

Apa!!

SENTMENAT/ manteniment dels parcs.

És evident i passa a tot arreu, tothom tendeix a escombrar cap a casa seva, els seus problemes són els més importants, les seves necessitats són més necessàries que les demés, les seves demandes han de ésser ateses a ser possible avui i no demà, etcètera.

Nosaltres no serem menys i farem, des de el nostre bloc, una demanda al ajuntament del nostre estimat poble.

Li demanem aquest ajuntament, que per el que sembla (si no tot) quasi tot ho fa bé, que millori el manteniment dels parcs del nostre poble i sobretot, dels elements amb els que els nens han de jugar i passar la estona.

Nosaltres, que tenim la gran sort de tenir nens petits, sovint passem llargues estones als parcs del nostre poble amb els nostres fills. Els nens i les nenes, quan són petits (entre 3 i aprox 8 o 9 anys) s'ho passen d'allò més bé i a nosaltres ens agrada perquè és una forma de barrejar jocs amb exercici físic al aire lliure.

Però desgraciadament no podem dir que els parcs que tenim al poble siguin ni els més bonics, ni els millors mantinguts, ni tampoc els més complerts en quan a mobiliari infantil (elements perquè els nens juguin, gronxadors, tobogans, sorrals, etcètera)

Ben bé tot el contrari.
Si bé és cert que no hem fet un el.laborat repàs de tots els parcs del nostre poble, salvant alguna possible excepció, podem dir que la gran majoria són pobres en elements de joc i en els que tenen alguns d'aquests elements, aquests estan vells i en condicions poc saludables i fins i tot perilloses per els nens.

Tenim alguns exemples com el parc de la plaça de la constitució:




....al davant, al altre costat de la carretera, tenim "el parc del tren":





....i al barri de Can Baixeres, entre els carrers de Milà i Fontanals i Balmes:





Senyors de CiU que governeu a Sentmenat, a mi hem sembla molt bé que organitzem festivals internacionals d'arpa al nostre poble o que invertim més diners que mai per fer la millor festa major que el poble ha tingut en molts anys, tot el que sigui benefici per el poble a mi ja m'està bé però entenc i com a afectat crec que tant o més important que tot això és la creació, per exemple, de més i millors parcs al poble i el seguiment i manteniment de tots els que tenim.

O es que per portar els nostres nens al parc hem de desplaçar-nos a fora del poble?
O potser esperem a que qualsevol nen es faci mal per reaccionar?

Segur que la despesa d'aquest manteniment no és important i en canvi el bon manteniment dels parcs del nostre poble si que ho és per tots nosaltres.
Fem un pensament.

Apa!!