Benvinguts al nostre bloc

dimecres, 3 de març del 2010

ESPORTS/ bici de carretera

No he pogut més, avui li explico a tothom amb qui parlo......ja tinc bici de carretera!!
Estic com boig, com un nen petit quan obre el regal que tant ha desitjat.......il·lusionat i content, molt content.

Aquesta és la bici escollida:


No és nova i segurament no serà una de les millors màquines del mercat per la practica d'aquesta modalitat de ciclisme però crec que per començar està força bé.
El que em va ajudar molt a decidir que aquesta seria la meva primera bici de carretera va ser la marca.... Lapierre, és la mateixa marca de la bici que tinc de muntanya i certament……. no tinc queixes.
Assessorat per en Carles de la botiga ”Cicles” de Caldes de Montbui, com deia abans, crec que per començar....vaig sobrat de bici.

És un caprici? potser si, segons qui ho valori.
Per mi no, per mi és un somni fet realitat. Des de que vaig començar a sortir en bici que sempre he pensat que seria fantàstic poder tenir la possibilitat d'escollir i tenir la possibilitat de poder practicar les dues modalitats, carretera o muntanya depenent del moment i les circumstàncies ara per fi, podré.


Com ja he dit abans ha estat a força d'esperar i de insistir i de insistir que al final he tingut la possibilitat de tenir bici de carretera.
Principal problema? el risc de la pràctica del ciclisme per les nostres carreteres.
La família en ple i molt especialment, la Eva, s'oposava a que practiqués aquest esport per carretera.
Entenc la por i respecto totes les opinions però no les comparteixo.
Sóc conscient del risc i assumeixo la responsabilitat, sortiré prenent totes les mesures que estiguin a la meva ma amb l'objectiu de poder fer-ho amb el màxim de seguretat possible.
No puc demanar que no patiu per mi, sé perfectament que no ho podreu evitar però no us preocupeu massa, res no em passarà.


Vull donar públicament les gràcies a la Eva (la única responsable de no haver tingut la bici abans) per fer-me costat, per entendre'm i sobretot.....per patir-me!!

Doncs res més, ja estic impacient per saber quan serà la meva primera sortida i segur que aquí, en futures entrades, trobareu més notícies de com va tot amb la bici nova.
Ah! ara si! si sortiu amb bici de carretera i voleu fer qualsevol comentari, donar consells, recomanar rutes, etcètera, no ho dubteu.....ara si que m'interessa....i molt!!

Apa!!!

diumenge, 28 de febrer del 2010

ACTUALITAT/ alcohol + volant= problemes

No negaré que ja tenia jo ganes de parlar d'aquest tema en el nostre bloc i aquesta notícia em servirà d'entrada per tractar aquest tema i obrir el debat....

El president de Noves Generacions, enxampat mentre conduïa begut


En aquest cas no només hem de parlar dels efectes negatius que pot tenir la barreja de l'alcohol amb la conducció sinó que també ens donarà per parlar de la necessitat, segons les circumstàncies, de conèixer les teves responsabilitats i actuar en conseqüència.

Parlo del fet de que, si per qualsevol persona ja és un error greu conduir havent begut, aquest error és molt més greu si la persona en qüestió és diputat i a més forma part, com vocal, de la Comissió de Seguretat Vial, té collons!
Aquest senyor, apart de pagar, com qualsevol altre persona en la mateixa situació, la seva multa corresponent, també ha de dimitir, no només de vocal de la Comissió de Seguretat Vial (que ja ho ha fet) sinó que també hauria de dimitir com a diputat.

Compte! la meva rotunditat al respecte no es deu a una qüestió de colors polítics, la meva opinió seria exactament la mateixa si la persona fos diputat de qualsevol altre partit.
Com representants públics que són, els polítics, els diputats, els presidents, etcètera han de ser plenament conscients de la seva responsabilitat i assumir les conseqüències en la seva totalitat, com tothom.

Tots som humans i tots ens podem equivocar.
Faltaria més! i tant! però quan t'equivoques, has de pagar per la teva equivocació, simplement.

Respecte al tema: alcohol i carretera, que opinem nosaltres? tolerància zero i exigència total.

Mil jóvenes mueren cada año en la carretera por mezclar alcohol y drogas

Alcohol en carretera
Presente en un tercio de accidentes | Los expertos creen que es una cuestión social y abogan por educar además de multar


Sanidad y la DGT recuerdan que el alcohol provoca 50.000 accidentes al año

Per els més incrèduls, entreu en aquesta pàgina, segur que us ajudarà a veure les coses més clares......

ALCOHOL Y CONDUCCIÓN: ¿CUÁLES SON SUS CONSECUENCIAS?

Estem d'acord amb que no només amb sancions solucionarem el problema, és necessari que aquest tema formi part important en la educació dels nostres fills des de ben petits i que la conscienciació de tothom sigui total i sense fissures.
Tampoc podem deixar de denunciar que potser la xarxa de transports públics no és tot lo extensa i amplia com seria desitjable i que ajudaria, sens dubte, a deixar els cotxes a casa.
Però no hi ha excuses, si has de conduir, no beguis!!



No volem donar lliçons a ningú i nosaltres, com la majoria, també hem comés errors en algun moment de la nostre vida però ara no ens la juguem, no podem i no volem.

No hi ha dubte però que la gent, en general, la majoria, ara vigila més a l'hora de consumir alcohol si desprès ha de agafar el cotxe.
Lo trist és que la gran majoria no ho fa perquè hagi pres consciència del perill que pot comportar fer-ho sinó per por a la multa que li pugui caure.



Doncs si ha de ser així, que segueixin les multes però no podem baixar la guàrdia, no ens podem relaxar.
No serà fàcil, la nostre societat i les nostres costums (per exemple a l'hora de fer un àpat) no ens ho posarà fàcil però és necessari exigir-se el màxim i el màxim és, si has de conduir....res d'alcohol.



No us la jugueu, no val la pena, sempre trobareu algú que decideixi no beure, si heu de sortir en colla un, el que condueix, millor que no begui res i si no pot ser, sempre podeu deixar el cotxe ben aparcat i tornar a casa o en transport públic o caminant i sinó, sempre podeu esperar a que passi l’efecte de l’alcohol abans d’agafar el coxe.

Apa!