Benvinguts al nostre bloc

dilluns, 13 d’octubre del 2008

SENTMENAT/ tots hem de col.laborar!!

El poble està ple de cartells com aquest:


A internet també s'està fent propaganda de l'acte:
sentmenat.com (bloc de la Maria)
diari de Sentmenat

I aquesta és la crida que fa Maria Vinyets, responsable del projecte, als seguidors del nostre bloc:

Apreciats lectors d'aquest bloc familiar de la família Lloreda - Pinyol!!
Aprofitant l'oportunitat que em brinda en Toni i família, us vull convidar, el proper diumenge 19 d'octubre a les 18.30 al cinema Montseny, a la presentació del projecte de l'IES Sentmenat que porta per títol: De Sentmenat a Auserd (Projecte Educatiu als Campaments de Refugiats Sahrauís).
A part de la presentació, hi haurà un espectacle de Bollywood (balls, contes, música.... de la Índia) que val molt la pena veure'l (jo l'he vist!!!).
Les entrades es poden aconseguir per 6 euros a la Drogueria Moreno (en horari comercial), reservant-les al 667 506 522 o el mateix dia a taquilla per 7 euros.
L'espectacle té una durada aproximada d'hora i mitja.
Així doncs, si voleu conèixer el projecte i a més gaudir d'un espectacle que et transporta a la Índia, no us ho podeu perdre!!!

Espero veure-us a tots el proper diumenge 19, a les 18,30 al Cinema Montseny!!!

SALUT

Maria Vinyets


Jo crec que està prou clar tot.
Nosaltres anirem per varies raons, creiem que el projecte és prou important per molta gent: per la Maria que està treballant molt, per els alumnes del institut que tindran la sort d'anar, per l'institut en general, per el nostre ajuntament que ha recolzat el projecte i per el poble en general, tothom surt beneficiat.

Va no t'ho pensis més i reserva la teva entrada ja!!!
A més, si no comparteixes cap dels motius que hem exposat abans, és igual, segur que trobes algun a la teva mida:
Per tafanejar qui va i qui no, per trobar-te amb gent del poble, per veure i gaudir de l'espectacle de Bollywood , per passar una tarda de diumenge diferent, per el simple fet de col.laborar, és igual....però reserva la teva entrada i vine!!!


Apa!!

ACTUALITAT/ ......així no!!


Com segur molts de vosaltres sabeu, diumenge passat, ahir, era el dia de la hispanitat.
També era notícia que a moltes grans ciutats del país, inevitablement, es farien actes, celebracions, reunions, etcètera en defensa dels valors espanyols i també era sabut per tots que aquest dia és utilitzat per uns pocs per treure al carrer el pitjor de la defensa d'aquests valors.

Al respecte de tot plegat hi ha protestes, contra manifestacions, articles d'opinió: 12 d'octubre: per què permetre l'apologia del franquisme?, i al final, surten tots al carrer, uns defensant unes coses i els altres unes altres, el mossos escalfen als de sempre, als antifeixistes, (Aldarulls i cops en la manifestació contra el Dia de la Hispanitat a Barcelona) i tothom a cap a casa seva que no ha estat res!!

Hi ha unes quantes coses que jo vull exposar al respecte.

Jo, com no pot ésser d'una altre manera, estic totalment en contra de partits d'ultradreta que mantenen els postulats més extrems, amb apologia del nazisme i dels seus símbols inclosa. A més, la seva militància està composta gairebé exclusivament per caps rapats neonazis, amb un llarg historial delictiu, aquesta gent és comparable als assassins d'ETA, per exemple.

Però, al igual que no estic d'acord amb la il.legalització de partits polítics bascos, manifestacions prohibides de la esquerra "abertzale", etcètera, tampoc estic a favor de prohibir actes a ningú per molta ràbia que em puguin fer.

Que els fanàtics defensors de la espanya més radical volen sortir al carrer a exposar les seves idees? que ho facin, crec que també tenen dret.
Que per pocs que siguin, a mi em sembla massa gent? si.
Jo crec que qualsevol persona ha de poder exposar, allà on vulgui, les seves idees sempre que aquestes no vulguin ser imposades a ningú de cap forma.

Una altre cosa és el que crec que hem de fer nosaltres, tots aquells que defensem la independència del nostre país com la única sortida possible a tants anys de repressió i incomprensió.

El que hem de fer és treballar, treballar i treballar en la defensa dels nostres drets, de la nostre cultura i de la nostre llengua.

Ignorant completament els 4 0 400, és igual, que es vulguin manifestar a favor d'espanya i treballar fort per intentar sumar quantes més persones millor a la nostre causa.

La única formula que ens garantirà que ells cada vegada siguin menys i nosaltres més, és la de la unitat, la formula que ens permeti deixar de banda allò que ens separa i enfortir allò que ens uneix amb un sol repte.........la independència del nostre país.
Només ens cal trobar-la.


He dit, esteu d'acord?

Apa!!