Benvinguts al nostre bloc

dissabte, 14 de febrer del 2009

SENTMENAT/…per la seguretat al poble.

Diu la dita: "al Cèsar el que és del Cèsar"

Així com hi ha temes en els que no estem d'acord en la forma que s'han portat i ho diem i ho publiquem, dels que tenim molts exemples:

-tema manteniment dels parcs

-tema banderes

-tema bust del rei

……….. per exemple, quan veiem que hi ha coses que s'estan fent bé, no tenim cap problema en reconèixer-ho.

És el cas de les accions preses per eliminar les barreres arquitectòniques i millorar la seguretat del passeig d'Alselm Clavé.

En el seu dia, aquí teniu el enllaç, ja vam publicar una entrada en la que denunciàvem aquest tema en la que dèiem coses com: "el que ha de fer el nostre consultori és escoltar al poble i liderar i realitzar totes aquestes modificacions i millores que portin la seguretat al nostre poble i a la nostre gent.
També ha de denunciar totes aquelles millores que no pugui realitzar per qüestions competencials amb la generalitat de Catalunya.", i sembla que “coses” s'estan fent.

La remodelació de la part final dels carrers Coromines i Montserrat en la seva arribada al passeig d’Alselm Clavé:



El canvi d'ubicació de la parada del bus:


O el arrengament de les voreres per minimitzar el perill al creuar el carrer:





Són alguns exemples.

Això és així i així queda dit.
Volem felicitar a tots els responsables...ajuntament, diputació, Generalitat i sobretot a tots els veïns i comercials de la zona, no deu ser fàcil suportar tans dies d'obres al carrer, enhorabona! bona feina.

Però no és suficient, hem de continuar fent coses, dèiem llavors....."la manifesta perillositat que representa per els vianants, un dels carrers més transitats del poble, com és el passeig d'Anselm Clavé, també hem d'afegir la impossibilitat i la perillositat de recórrer molts dels carrers del poble si has d'arrossegar el cotxet d'un bebè per exemple o si vas en cadira de rodes"........i ho seguim pensant ara.

Des de el ajuntament, des de els partits polítics, des de les associacions, des de els col.legits i entitats, en fi, des de tots i cadascun de nosaltres hem de continuar la lluita, no ens podem relaxar.

Tenim el poble que tenim, si, i hauran coses difícils de sol.lucionar però la resta, tot allò que podem millorar, hem de fer-ho.

Apa!!