Benvinguts al nostre bloc

dilluns, 16 de febrer del 2009

RECOMANACIONS/ us heu de fer fotos?

En els temps que vivim és difícil obrir-se camí en una professió en la que sovint el avenços tecnològics han restat exigències i professionalitat als resultats finals.

Parlem de la fotografia.

Qui no té una càmera fotogràfica a casa? cada dia surten al mercat màquines més sofisticades i tenir un conjunt a casa de càmera digital + impressora a color + un ordinador és a l'abast de quasi tothom.

En aquest context, per quina raó podem necessitar els serveis d'un/a fotògraf/a?

Doncs molt fàcil...... per aquelles fotos que volem que siguin especials.

És igual el motiu, hi ha moltes raons per les que podem necessitar un treball fotogràfic de qualitat, els nens, la família, per la feina, esdeveniments personals importants, etcètera.

Per sort en aquest punt (fer fotos de qualitat) la tecnologia no ho és tot, necessites un/a professional.

Us recomanem un, bé, en aquest cas una:


És cert que, en aquest cas, la recomanació no és imparcial, la Raquel és de la família però aquest fet només fa que ens reafirmem en la nostra recomanació.
Precisament perquè la coneixem sabem que per ella la fotografia, més enllà d'una professió amb la que guanyar-se la vida o un "hobbie" en el que passar les hores lliures, és una forma de entendre la vida.


Apart de la seva extensa preparació (encara està cursant estudis de fotografia) i la seva experiència, desprès d'haver treballat en diferents sectors del ram, el més important que té la Raquel com a fotògrafa és la seva sensibilitat darrera de la càmera, saber esperar el moment idoni per prémer el botó i realitzar la instantània perfecte, intentar anar més enllà de la pròpia foto intentant captar les necessitats en cada cas i el tacte i la el.laboració dels seus treballs salten a la vista quan veus les seves fotos.

Però no ho diem nosaltres, les seves fotos parlen, entreu en el seu bloc i gaudireu molt:

fotos de la Raquel

Per tot el que hem dit i heu vist, ja ho sabeu, si necessiteu els serveis d'una professional poseu-vos en contacte amb ella, exposeu les vostres necessitats i us ajudarà segur a que el resultat final sigui el millor possible.

Apa!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jaja! Molt bé! Sí senyora! Ets una crack! Precioses les fotos! Ja em diràs quan vegis les del Sahra!
Fins aviat!
Glòria.