Benvinguts al nostre bloc

dilluns, 17 de desembre del 2007

SENTMENAT/ fira de Santa Llúcia, la part NO tant bona.

……desgraciadament tenim, al nostre parè, un punt negatiu a ressaltar de la fira.
El ajuntament va cometre un error al barrejar un acte polític, com és una inauguració d'un local d'un partit polític (sigui qui sigui el partit), amb una fira del poble, amb comerciants del poble i per la gent del poble, per molt Artur Mas qui sigui el que ha de venir a Sentmenat.


És normal pensar que per a tots els militants i simpatitzants de CIU del poble pot ésser motiu de festa gran la visita del seu secretari general, fins i tot per a tots als que ens agrada la política pot arribar a ser-ho, però el ajuntament, que governa per tot el poble, independentment dels colors polítics, ha de saber que a la fira hi havia molta gent i comerciants als que no els importa, inclús que els pot incomodar, la visita del mandatari convergent.
Hagués estat més encertat limitar la visita den Mas a actes directament relacionats amb el partit que la organitza......crec jo.

En lo estrictament polític i fent referència a les declaracions que va fer Mas a Sentmenat (enllaça amb sentmenat.com)

......em reservo la meva opinió del que ha de fer o deixar de fer el PSC avalant Chacón com a candidata...ells sabran...
El que veig molt clar és que el senyor Mas critica a ERC quan el que hauria de fer és callar.
Al meu entendre ERC, el seu dia, va decidir governar el nostre país amb uns partits d'esquerres i cedir la presidència al senyor Montilla abans de pactar un govern amb CiU,segons el meu parè, per la impossibilitat d'apropar les polítiques de dretes dels convergents a les seves i per la incomoditat de cedir la presidència a un home (Artur Mas) més preocupat pel simple fet de ser president que pel futur del país.
Com pot tenir la barra, el dirigent d'un partit que quan els ha calgut han pactat amb el partit que més mal ha fet, i fa en la actualitat, a Catalunya (el PP), dir que ERC és incoherent......increible, oi?

La meva opinió personal és que ERC governa amb els partits que més s'apropen a la seva forma de veure la política en general (PSC I EUiA) i sense oblidar els seus objectius sobiranistes en defensa d'un país lliure, no tremola a la hora de criticar allò que no li sembla bé, com per exemple tenir "diputats invisibles a Madrid, que no compten per a res i no defensen res per a Catalunya".

Com ja he dit alguna altre vegada, Artur Mas i CiU i també ERC i tots els partits nacionalistas i independentistes del país, farien bé en buscar formules que apropessin el seus electorats en busca d'un front comú, en comptes de fer retrets electoralistes. Serà la única formula que ens pugui portar a somiar amb un govern nacionalista i independentista que defensi, de totes totes, els interessos de Catalunya i dels catalans amb la mirada fixada en la independència del país. o en sabeu una altre?

Apa!!

2 comentaris:

Sentmenat ha dit...

Hola Toni, molt bona nit.
...per al·lusions:
"El ajuntament va cometre un error al barrejar un acte polític..."
Toni, qualsevol altre persona pot ser que ho pugui entendre malament, però justament una persona com tu que està vinculada a ERC no pots interpretar-ho d'aquesta forma. ERC va estar convidada a l'acte d'inauguració del nou local de CDC Sentmenat, així com totes les entitats polítiques, culturals i esportives. En el tarjetó d'inauguració varem indicar el que faríem, i així ho varem remarcar al parlem-ne, tot fent una invitació a tot el municipi de Sentmenat. La diferència entre la invitació personalitzada o el parlem-ne, era una carta del nostre president de CDC, Sr. Josep Sallent convidant-vos personalment a aquest acte amb el seu recorregut.
Feta aquesta correcció, no va ser un acte organitzat pel ajuntament, sinó per l'agrupació local de CDC Sentmenat. El que no farem serà amagar-nos. Segons tu que havíem de fer?, ficant-se al local i no sortir-ne. L'Artur Mas és la primera vegada que be a Sentmenat, i és lícit que la primera vegada que el Secretari General de CDC visita el nostre municipi, nosaltres volguesim que el conegués una mica.Va visitar la Fira, i diferents carrer fins arribar al nou local (El nostre secretari general no disposava de mes temps, ja que estava compromès amb la Marató de TV3 com cada any). El tarannà de l'Artur va fer que volés saludar a tots el comerciants. Dubto que això sigui tan greu com ho estàs dient.

Aclarint, Toni, l'Acte no el va organitzar l'Ajuntament. El va organitzar CDC de Sentmenat.

Al respecte de les declaracions que va fer l'Artur, és qüestió d'opinions. Respecto molt la teva opinió tot i que no la comparteixo.

Per cert, feia molt goig la fira. Ha sigut l'any que mes parades s'hi han posat. Hem tingut la representació del nostres geganters i grallers. Crec que aquest és el comentari positiu de la fira de Santa Llúcia, que va ser un èxit de participació i per nosaltres, els convergents amb una "guinda" més, la visita de l'Artur.

Toni, molt bona nit.

Antoni Soriano
Responsable de comunicació de CDC de Sentmenat.

família Lloreda - Piñol ha dit...

Hola de nou Antoni,
està molt bé aquesta mena de "foro de política” que estem portant a terme en el nostre bloc, en aquest sentit, t'he de tornar a donar les gràcies per col.laborar amb els teus comentaris que per nosaltres, per la idea que tenim de com volem que funcioni el bloc, són molt importants.
Amb el escrit que ens ocupa en cap cas he volgut dramatitzar la qüestió.

El que he intentat explicar és que al igual que la visita den Artur Mas per a moltes persones del poble (militants i simpatitzants de CiU, enamorats del personatge en qüestió, alguns que només estan per la foto i aquells que volen veure de prop allò que veuen sovint a la tele) els hi pot semblar meravellosa, per altres persones, també del poble, aquesta visita no els hi fa "ni fu ni fa", i a altres directament, no ens agrada.
No vull dir amb això que en Mas, com qualsevol polític, sigui del partit que sigui, no pugui venir a Sentmenat. Ni tampoc, com tu dius, que s'hagi d'amagar, no.
El que dic és que potser el més encertat en aquests casos seria organitzar actes directament dirigits a la militància i electorat del partit en qüestió com per exemple, la inauguració del local, un míting o coses d'aquest estil, a on TOT AQUELL QUE REALMENT ESTIGUI INTERESSAT EN VEURE I ESCOLTAR AL CONVIDAT assistirà encantat/da.
A mi personalment, que com tu bé dius, soc militant d'ERC, no em fa especial gràcia, per dir-ho així, la visita den Mas i menys encara si, com és habitual en ell, aprofita qualsevol oportunitat per criticar al meu partit, suposo que és normal, crec jo.
Amb el que dius de "El tarannà de l'Artur va fer que volés saludar a tots el comerciants" no puc resistir-me a fer una petita broma al respecte......i és que, apart de saludar-los, també podria haver comprat alguna cosa, no? que els comerciants estan per vendre i pel que he pogut sentir, no es va deixar ni un euro!
Bromes apart, tens raó quan dius que tot plegat no és tant greu, ni jo tampoc he volgut donar la impressió de que s'enfonsa res, només dono la meva opinió, condicionada és clar, al respecte.

A on dius....."Aclarint, Toni, l'Acte no el va organitzar l'Ajuntament. El va organitzar CDC de Sentmenat." vols dir que el ajuntament de Sentmenat i CDC de Sentmenat no són molt afins?? ull que no vull dir que no pugui ser......

Respecte a la fira, mira tu, aquí coincidim plenament....veus, va estar molt bé.

Vinga Antoni, ens seguim parlant.

Apa!!