Benvinguts al nostre bloc

dimarts, 25 de desembre del 2007

MUSICA/ ....més cançons de GASH (3)


Bé, ja hi tornem a ser aquí.
Amb més cançons del grup i amb material nou que ens ha enviat la nostre bona amiga Vanessa, a la que aprofito, de nou i sense ànim de fer-me pesat, per tornar a donar-li les gràcies.


Abans de tot dir que estem, jo en particular estic, abromat, sorprès i a la vegada content i encantat amb la acollida que té aquesta secció (MUSICA/ ....més cançons de GASH) entre la gent que sovint entra al nostre bloc.
A més..... trobar, gràcies al bloc, a gent que ens escoltava i ens seguia quan tocàvem........és quelcom inesperat i genial.

Avui la secció va de versions.
Demanem disculpes prèvies als grups versionats, i a tothom en general, com ja hem dit moltes vegades les cançons no es que s'escoltin d'allò més bé.


Primer tenim una versió de un dels grups més grans....LA POLLA RECORDS, cancó carne x la picadora i a la veu tenim la col.laboració del nostre gran amic Javi Palomino de Polinyà, ese Javi, ese Javi, eh! eh!

i l'altre és una versió del gran MANOLO KABEZABOLO.... cançó véndemelo En tots dos casos podem dir que van ser grans influencies punks a la nostre musica i ídols musicals de tots nosaltres en aquells temps.


I dels cartells que em dieu? sorpresos oi? quins records!!! 500 pessetes la entrada!! son concerts del 98 i del 99, fa quasi 10 anys!!! A St. Feliu, a Caldes, aquí a Sentmenat i a Sabadell compartint cartell amb Agua Bedita......impresionant, oi?

Apa!!