Benvinguts al nostre bloc

dijous, 27 de març del 2008

ACTUALITAT/ noves famílies? noves societats?

El titular diu així.
"Un 'marit' nord-americà llueix un embaràs de cinc mesos", si voleu consultar la notícia entreu aquí
.

Si consulteu la notícia veureu que aquest home i la seva parella han tingut molts problemes des de la seva decisió de ser pares sent ell, l'home, qui quedés embarassat.

No negarem el que és evident, la historia no és normal, potser és la primera vegada que passa i fins i tot és normal que la gent mostri la seva sorpresa però està justificada la incomprensió? el rebuig? la marginació?



Jo crec que no, ni molt menys.


Crec que la nostre societat, cada vegada més, està experimentant canvis als que poc a poc ens hauríem d'anar acostumant tots.
Les famílies ja fa temps que, en molts casos, han deixat de ésser la família tipus coneguda per tots, el pare, la mare, el nen i la nena.
La realitat ara és ben diferent i ara podem veure famílies amb dues mares, o dos pares, dones que tenen els seus fills sense una parella estable, etcètera.

La qüestió de fons és el respecte al demés i punt, perquè, qui o que ha de ésser el responsable de dir que és el que és normal i el que no ho és?
Allò que per una persona és normal, per moltes altres pot ésser estrany o anormal i que?

En aquest cas en particular si aquest home, que abans va ésser dona, ara, sentint-se i volent ser home, vol i pot quedar-se embarassat....quin problema tenim al respecte? A més, no és un dels desitjos, fins ara impossible, de molts homes, el poder quedar embarassats? doncs ara ja estem més a prop.....

Que en penseu?

Apa!!

1 comentari:

família Lloreda - Piñol ha dit...

o si........segur que a mi no m'agafa però.......
A mi em sebla perfecte