Benvinguts al nostre bloc

dijous, 3 d’abril del 2008

EL PALLASSO DEL DIA/ Jorge Lorenzo


Lorenzo: "No voy a polemizar con alguien que no sea deportista"
Aquest és el titular de les últimes declaracions d'aquest personatge, si voleu consultar la notícia sencera, entreu aquí.

No sembla, amb aquestes declaracions, que la seva intenció sigui precisament, no polemitzar, segurament tot el contrari.

Parlem, per si algú no coneix el "mundillo", de la polèmica relació que mantenen dos pilots de motociclisme (moto gp) en Dani Pedrosa i en Jorge Lorenzo.

La meva opinió, gens imparcial però tampoc fanàtica, ni molt menys, és que aquest nen (en Jorge Lorenzo) és una mica prepotent i vacil.lon, no?
Sempre que he escoltat el que diu o llegit el que escriu em dona la impressió que tot està calculat, que sempre intenta no cagar-la però que al final, sempre se li veu el "plumero" i sense poder fer res, acaba cagant-la.

"Si Pedrosa gana en Jerez lo felicitaré eso me enseñaron mis padres" que també ho ha dit Jorge Lorenzo aquí tampoc semblen paraules de pau, oi? i desprès de la carrera, amb totes les cameres davant i conscient del que fa, li planta la mà al davant esperant que l'altre li agafi, doncs no, que es foti, per “listo”, ara ja puc dir a tothom que jo ho he intentat sol.lucionar però que és ell que no vol......mentida!!!

En canvi les declaracions den Dani Pedrosa sobre la polèmica són més clares i menys corrosives: . "Bueno, es que yo no tengo problema, cero problema. Somos rivales y ya está. Él prefiere hablar o exagerar, pero yo no. Tú corres para un sitio, yo para otro y ya está. Es que me da igual lo que se diga después" i ja està, si senyor, si voleu llegir la entrevista complerta entreu aquí

Bé, declaracions segur que hi ha per tots els gustos igual que opinions, gent que està a favor den Dani i gent que està a favor den Jorge.
El que si que és veritat i indiscutible és que són dos grans pilots de motos, segurament els millors del moment.
Per nosaltres, això si, amb permís del millor del món en Valentino Rossi, Dani és el millor i sense conèixer a cap dels dos creiem que millor persona també...però...només és la nostre opinió.

i la vostra?


Apa!

2 comentaris:

En Pere Parellada ha dit...

Toni, molt bò el reportatge que fas. Però no oblidem una cosa: El Jorge Lorenzo és un magnífic corredor com el Dani Pedrosa. Més "echao p'alante" si, però gran corredor. soc Pedrosista des de sempre. A 125 ja ho veia a venis. Però mai he perdut de vista el Lorenzo.
Les paraules? Són joves. No demanis que pensisn com a gent madura que som tu i jo. El que passa és que el Dani és molt tímid.

família Lloreda - Piñol ha dit...

Bons pilots si, joves també, en Dani tímid això sembla, però no fotem!! aquest paio (en Lorenzo) a molta gent no li cau bé.....per alguna cosa serà, oi?
Apa!!!