Benvinguts al nostre bloc

dijous, 3 d’abril del 2008

SENTMENAT/ els joves i la política!!!

El nostre poble necessita que la implicació política dels joves sigui més gran, i dic "implicació política" perquè si ens fixem bé els joves del nostre poble han estat en el passat i ho estan ara, presents, ja sigui col.laborant o bé organitzant, en moltes de les iniciatives i propostes populars que es mouen pel poble.

Si ens fixem amb el personal que componen els partits polítics del poble veurem, amb tristesa, que el número de persones amb una edat entre 18 i 30 anys és escandalosament baix.

Per aconseguir aquest objectiu nosaltres (els no som tant joves) que estem, d'alguna manera implicats en política, els hem d'ajudar.
Com? no serà fàcil, això
segur.
Els partits han de iniciar processos, oferir iniciatives dirigides a despertar els interessos del jovent i sobretot, i molt important, han de delegar responsabilitats als joves dels seus partits per què siguin ells els responsables d'organitzar, dirigir i realitzar, seguint els seus criteris, aquestes propostes.
També és molt importat que, cada vegada més, els partits assignin als joves llocs importants dintre de l'organigrama amb les seves responsabilitats però també amb les seves parcel·les de poder de decisió i direcció.
Hem de ser valents i cedir responsabilitats i també protagonisme.

Però per arribar a tot això també necessitem joves que vulguin mullar-se, que vulguin fer un pas més.
Han de saber explotar les grans i diferents possibilitats (econòmiques, culturals, de publicitat, estructurals, etcètera) que disposa qualsevol partit polític, per posar en marxa propostes joves, noves, seves per ells i per tothom.
És el potencial més important que tenim, son el present i sobretot son el futur i per aquesta raó han de ésser valents, decidir quin partit és amb el que més afinitats tenen i fer una aposta clara i decidida per formar-ne part, col.laborar, treballar, agafar responsabilitats i avançar, amb decisió, cap un futur millor construït per tots però sobretot....per ells.

Qui s'apunta?

Apa!!

2 comentaris:

En Pere Parellada ha dit...

Toni, Toni...
Quants joves hi ha menors de 30 anys a la política?

família Lloreda - Piñol ha dit...

Doncs això mateix, perquè no hi ha més joves a la política? Molts estan sobradament preparats i poden fer-ho sense problemes, a nivell municipal és més fàcil, només hem de posar tots de la nostre part.
Crec jo.
Gràcies.
Apa!!