Benvinguts al nostre bloc

diumenge, 7 de març del 2010

ACTUALITAT/ els que volen seguir assassinant animals

Tornem a tenir de total actualitat el tema de les curses de braus:

Compareixences al Parlament a favor i en contra de la ILP proabolició de les curses de braus

Però compte! tot i ser un debat al parlament català hi ha la intenció des de fora de Catalunya de transformar la veritable raó per la qual s'ha portat aquesta ILP al parlament, la del maltracte animal.

Els que estan a favor de la "festa" intenten fer veure que tot plegat és una qüestió identitària, una qüestió d'odi a Espanya i a tot lo espanyol.
Ho fan perquè són sabedors que potser és la única forma de que la ILP no surti victoriosa del Parlament i la abolició sigui tot un èxit.

La dreta espanyola explota el debat català sobre els toros

El govern valencià declararà les curses de braus 'Bé d'Interès Cultural'

Doncs no!! ha de quedar clar que la única raó de voler eliminar aquesta barbàrie de la nostra societat és la de estalviar-li als animals més patiment innecessari per realitzar un espectacle penós i deplorable que només segueixen 4 al nostre país, simplement.

Res d'anti-espanyolisme i res de voler destrossar tradicions espanyoles, si volen matar toros que ho facin a casa seva, siguin espanyols catalans o francesos….

El suport francès rearma els taurins davant els abolicionistes

A ningú amb sentit comú se li acudiria voler eliminar de la nostre societat, per exemple, el flamenc, les sevillanes, les jotes, o qualsevol altre forma de cultura espanyola, a Catalunya sempre hem sigut molt respectuosos amb la resta de cultures d'igual manera que volem que ho siguin amb la nostra però, si qualsevol d'aquestes formes culturals comporta, com és el cas, maltracte, dolor i assassinat, no les volem! siguin espanyoles, xineses o catalanes hem d’insistir, aquí del que parlem és de deixar de maltractar animals.

La nostre opinió a quedat clara i no és nova eh!, ja sabeu…..

nosaltres diem……PROU!

Apa!

Males notícies, 09.03.2010:

El PSC votarà contra la ILP antitaurina i imposarà la disciplina de vot als seus diputats

I això és un partit d'esquerres catalanista amb capacitat per no dependre de madrid? coses com aquesta, encara faran bo un pacte amb CiU i imposible un nou govern d'esquerres, com a mínim Esquerra no ho hauria de permetre, crec jo.
Ara la única salvació al patiment d'aquests animals recau en el que voti CiU.
Així......NO ANEM BÉ!!!

Apa!