Benvinguts al nostre bloc

divendres, 26 d’octubre del 2007

POLITICA?/que passa amb el tribunal constitucional?




Aquesta institució que ha de donar validesa sobre una bona pila de temes importants que afecten a molta gent i que en teoria no hauria de estar qüestionat, ja que la seva imparcialitat es donava per segura, resulta que, com quasi tot en aquest país, està polititzat a més no poder.....(judicial)

Aquest últims dies estem veien un dia si i l'altre també que si el PSOE fa una recusació en contra d'un jurista conservador, desprès el PP respon amb una altre recusació a dos juristes de perfil progressista, i així anem! Tots dos partits defenen aquestes actuacions en busca, diuen, de la imparcialitat del tribunal.

Però que ens està passant??? que passa, no tenim juristes que no siguin ni progressistes ni conservadors? Com és que els partits saben perfectament el perfil dels juristes? i en el cas de que les forces (entre progressistes i conservadors) estigui igualada...les votacions, sempre acabaran en empat, no?

Crec que és patètic.

Però per patètic que a mi hem sembli, aquest tribunal (de gent posada a dit) han de decidir sobre lleis molt importants del govern de Zapatero, decidir, per exemple, sobre la validesa de la llei de la igualtat, la de violència de genere, el matrimoni entre persones homosexuals i per acabar de flipar (si em permeteu).....sentenciar sobre la validesa de L'ESTATUT DE CATALUNYA, el que està en joc no és poca cosa.....dic jo.

Desprès diuen que la gent del carrer ha de creure en la política i en els polítics i algú encara es sorprèn de que la gent no vagi a votar i que generalment passi de tot..........

La cosa està molt malament.

Apa!!!