Benvinguts al nostre bloc

dimarts, 12 de febrer del 2008

BLOC /........100 entrades al bloc!!!


Estem apunt d'arribar a les 100 entrades al nostre bloc, impressionant oi? per nosaltres si, ho és.
Si tenim en compte que vàrem crear aquest bloc a mitjans de setembre de 2007 podem dir, sense por a equivocar-nos, que hem fet molta feina.
Una feina voluntària i agraïda que fem de forma entusiasta i entregada.

Vàrem crear el nostre bloc, i així volem que funcioni, amb la sana intenció de tenir un espai personal a la xarxa a on, a part de poder compartir coses més personals amb família i amics, també poder parlar de tot allò que ens preocupa, ens diverteix, ens irrita, etcètera.



Amb el bloc, hem col.laborat a crear un altre medi de comunicació entre amics i família i també ens ha servit per donar a conèixer allò que pensem de moltes coses i a crear debat de tot allò que ens inquieta.

No cal dir que estem encantats, val a dir que vàrem començar amb els coneixements bàsics, per no dir sota mínims, sobre tot aquest món dels blocs i que poc a poc hem anat millorant dintre de les nostre possibilitats.
Des de les primeres entrades al bloc a on publicàvem només unes quantes fotos i poc més a les últimes entrades amb uns continguts més el.laborats i treballats, amb enllaços per consultar i aprofundir en la informació, escrits millor estructurats, col.laboracions de luxe i un llarg etcétera, hi ha hagut un treball totalment autodidacta que ens fa estar orgullosos del que hem aconseguit.

Evidentment res d'això hagués estat possible, o almenys el resultat no hagués estat el mateix, de no ser per tots aquells que han entrat, en algun moment al nostre bloc i han col.laborat d'alguna manera, ja sigui fent comentaris a les entrades, deixant el seu vot en les enquestes, col.laborant amb els seus escrits o simplement dient-nos, "ei!! ahir no se com navegant per internet vaig anar a parar al vostre bloc i em va agradar molt o molt poc", de veritat, GRÀCIES A TOTS.




I res més, hem pensat que el número 100 era prou simbòlic com per fer un escrit parlant de tot plegat i així ho hem fet, esperem poder publicar cent o dos cents o mil entrades més i que cada dia siguem més i més els que ens trobem per aquí parlant de tot allò que ens doni la gana amb la sana intenció d'això...de parlar, debatir, comunicar,
compartir.............simplement.

Gràcies a tots.

Apa!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona! heu creat uns asidus lectors entre els quals em trobo i entro cada dia aviam "que ha posat".
De nou, felicitats!

Laure

família Lloreda - Piñol ha dit...

Eiiiii gràcies Laure.
Paraules com aquestes venint d'un dels nostres models i exemples a seguir en el tema blocs, és tot un reconeixement.
Gràcies.