Benvinguts al nostre bloc

dimarts, 4 d’agost del 2009

SENTMENAT/ quan el poder....... "atonta"

Vull utilitzar aquesta entrada per donar una opinió personal del succeït al últim ple del ajuntament del nostre estimat poble Sentmenat.


Imagino que governar no deu ser fàcil, gens fàcil i que les coses, com en quasi tot a la vida, és veuen de diferent forma depenent de la posició des de on les mirem.

Dit això, que no voldria pas que servís d'excusa a ningú, crec que el nostre ajuntament ha portat de forma nefasta la gestió de la crisi de Can Canyameres.

Primer de tot, coneixem la història:

Can Canyameres convoca avui (23.07.09) una manifestació contra el Quart Cinturó (sentmenat.com)

Documentació ralacionada:

Informació pública del Pla territorial metropolità de Barcelona, documentació i plànols

ERC presenta una al•legació contra la Ronda del Vallès (diaridesentmenat.com)

al•legació d’esquerra


Que va passar el dijous 23.07.09?

Doncs que l'equip de govern va decidir (sabent que la intenció dels manifestants de Can Canyameres era creuar el passeig d'Anselm Clave) tallar sense previ avís aquest passeig impedint així la protesta pacifica.

No contents amb això també van prohibir la entrada al ple (cosa que no sé si és el legal, el que segur que no és ni normal ni bo per ningú) d'alguns dels components de la expedició de Can Canyameres i altres veïns del poble al•legant que no hi havia prou cadires lliures (quan era fals, té collons!).

Els protestants van aguantar tot el ple en silenci, drets, mostrant uns cartells en contra del 4art cinturó.
Al finalitzar el ple, que va anar més ràpid que de costum donat que la oposició va deixar de fer moltes de les preguntes i precs en solidaritat amb els veïns de Can Canyameres que esperaven la seva hora per parlar, els veïns de Can Canyameres van poder expressar-se, per fi.

Desprès de deixar constància del seu malestar per el tractament rebut durant la jornada van explicar les raons de la seva protesta i van fer entrega a tots els partits d'una còpia de la al•legació que havien presentat en contra del traçat del 4art cinturó amb la esperança de que tots els partits i el seu/nostre ajuntament s'adherís a la al•legació o com a mínim, van demanar, que el nostre ajuntament presenti una nova en la que demani respectar la seva/nostra urbanització.

Per acabar la jornada, al carrer, al sortir del ple, una cinquantena de veïns esperaven la sortida de la alcaldessa per demanar-li explicacions i fer-li retrets de tot tipus.

Espero, igual que molts altres veïns i veïnes del poble, amb expectació i impaciencia veure el que decideix fer al respecte l'equip de govern del nostre ajuntament amb la esperança de que ho faci, com a mínim, una mica millor que fins ara. Espero que, com a mínim, tinguin clar que la defensa dels interessos dels habitants del nostre poble està per sobre de tot, també per sobre dels interessos del seu partit CiU, ho espero però no ho tinc gens clar. Esperarem.

Apa!!